0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Optima Recovery Boots - effektiv restitution

Forskellige kompressions præparater, herunder kompressions støvler, har været brugt i hospitalsverdenen igennem mange år, til behandling af bl.a. dårlig blodcirkulation, diabetes, følelsesløshed /føleforstyrrelser, lymfedrænage, hævelser, åreknuder og smerter ikke mindst.

Vi kan præsentere Optima Recovery Boots der via kompression øger blodcirkulationen, som hjælper med at fjerne affaldsstoffer og genopretter den naturlige forsyning af ilt og blod til musklerne. Du opnår:

  • Bedre resultater med hurtigere restitution
  • Mere effektive træning og dermed mindre tidsforbrug
  • Lettere ben dagene efter en hård træning
  • Forebyggelse eller forkortelse af skadesperioder

Nu til fornuftige priser så alle kan bruge dem. Første sportsgren som begyndte at benytte kompressionsstøvler/recovery boots om man vil, var cykelsporten og få øvrige pengetunge atleter som grundet prisen dog oftest fik støvlerne sponsoreret. Fordelene for sportsudøveren ved at benytte recovery boots er primært restituering, men også forebyggelse og forkortelse af skadesperiode samt drænage og smertelindring.

Prøv OPTIMA i alle butikker - bestil tid i din LØBEREN butik

Kom og mød produkteksperterne og prøv de lækre restistutionsstøvler. Vores personale sætter hellere end gerne tid af til at svare på de spørgsmål, du måtte have.

20 MINUTTERS BEHANDLING GIVER SAMME EFFEKT SOM OPTIL 48 TIMERS PASSIV RESTITUTION

Ved at presse den venøse væske i benet tilbage, øges blodgennemstrømningen omkring muskulaturen. Den øgede blodgennemstrømning medfører en større mængde ilt og dermed næringsstoffer til genopbygning af skadet væv, som opstår under træning. Yderligere fyldes depoterne hurtigere op, hvilket fremmer restitutionsprocessen og du vil opnå en væsentlig bedre kvalitet i din træning. Den mængde blod der flyttes ved en behandling på 20 min, svarer til den mængde, du vil flytte ved mellem 12 og 48 timers passiv restitution.

 

Optima Sport recovery systemet består af en digital kontrolenhed med fjernbetjening, og et sæt ben, der samlet pakkes i en medfølgende rejsetaske.

Systemet benytter komprimeret luft og har hele 6 programmer der henholdsvis restituerer, masserer og drænerer dine ben. 2 massage programmer, 1 drænnage program, 1 fokuseret restitutions program og 2 kombinations programmer.

Modellerne som tilbydes er en BASIS model med 4 kamre(Køb her: pris kr 3.500,-), en PRO model med 6 kamre(Køb her: pris kr. 4.200,-) og en ULTIMA model med 8 kamre(Køb her: 4.800,-).

Findes i 2 forskellige længder (din skridtlængde måles fra indersiden af benet til din hæl):

  • Medium: 85 cm i skridtlængde, 110 cm total længde, 70 cm omkreds i toppen.
  • Large: 100 cm i skridtlængde, 125 cm total længde, 75 cm omkreds i toppen.