0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Nike Epic React Flyknit - største introduktion fra Nike i mange år

Nike Epic React Flyknit lander 22/2 i LØBEREN. En super spændende løbesko bygget på et nyt banebrydende mellemsålsmateriale - REACT.

Siden den verdensomspændende tyske kemivirksomhed BASF for 5 år siden introducerede mellemsålsmateriale lavet af det plastiske materiale TPU har løbesko ikke været det samme. I samarbejde med adidas blev det kendt som BOOST og siden er Saucony og Brooks fulgt efter med lignende nye bløde og mere responsive mellemsåler.

Nu er Nike klar med deres pendant: REACT. Det er egenudviklet skummateriale som er blødere, lettere, mere fjerdrende og mere slidstærkt end de klassiske mellemsålsmaterialer. 

REACT materialet

Der er søgt efter et super behageligt blødt materiale, som skåner fod og krop ved løb. Samtidig med den bløde fornemmelse var det også vigtigt at materialet var endnu bedre fjerdrende end tidligere. Sammenlignet med Nike' tidligere Lunarskum er REACT 10% blødere og 10% mere responsivt. 

Med vores seneste erfaringer med Nike Vaporfly 4% og ikke mindst Nike Zoom Fly har vi meget store forventninger til React løbeskoene. Nike Zoom Fly fra juni '17 har givet mange løbere en fed responsiv fornemmelse og vi har siden lanceringen i juni '17 forsøgt at finde forklaringen på hvorfor den føles anderledes end Nike' andre modeller. Svaret har vi først fået i år. Hemmeligheden var en React mellemsål, men i en fastere udgave til den lette og hurtige Nike Zoom Fly. 


Nike Zoom Vaporfly 4% og Nike Zoom Fly 

Nike Epic React Flyknit

Første Launch af REACT materialet var Nike' basketballsko Nike React Hyperdunk, som kom i slutningen af 2017. Nike Epic React Flyknit er så Nike' store forårslancering til løbebranchen. Udtryk og stil har allerede skabt meget hype i sneakerskredse med det lækre look. 

Tjek nogle af detaljerne på Nike Epic React Flyknit!


Farve: College Navy/Racer Blue/Pink Blast/College Navy (400)

Detaljer:

  • React mellemsålen føles frisk selv efter mange km i skoene. Der findes ikke noget bedre end følelsen af en helt frisk løbesko!
  • Ekstra responsiv end tidligere mellemsålsmaterialer fra Nike. Selvom den er ekstra blød og comfy føres endnu mere energi retur end tidligere. 13% mere i forhold til Nike Lunarlon!
  • Flyknit overdel giver en superbehagelig komfort og hold om din fod. 

Køb Nike Epic React Flyknit.

Som en af få udvalgte Nike specialforhandlere kan LØBEREN præsentere Nike Epic React Flyknit i LØBEREN København, Aarhus og Lyngby til launch d. 22/2-18 (Lyngby lev. forsinket - forventes 26/2). Køb den på loberen.dk. Se farver og link nedenfor.

Fakta

  • Stabilitet: Neutral
  • Drop: 10mm
  • Vægt: Herre  239g (us10), Dame 195g (us8)
  • Overdel: Nike Flyknit 
  • Støddæmpning:  REACT
  • Pris: 1.250,-

Farve: Black/Black-Dark-Grey-Pure-Platinum (001)

HERRE HER: Nike Epic React Flyknit - 001, Pris 1.250,- kr
DAME HER: Nike Epic React Flyknit - 001, Pris 1.250,- kr


Farve: White/Racer Blue/Pink Blast/White (101)

HERRE HER: Nike Epic React Flyknit - 101, Pris 1.250,- kr
DAME HER: Nike Epic React Flyknit - 101, Pris 1.250,- kr

Farve: College Navy/Racer Blue/Pink Blast/College Navy (400)

HERRE HER: Nike Epic React Flyknit - 400, Pris 1.250,- kr
DAME HER: Nike Epic React Flyknit - 400, Pris 1.250,- kr