0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Everun - et gennembrud for støddæmpning

Saucony introducerer med Hurricane ISO 2, Guide 9, Ride 9 og Kinvara 7 et helt nyt, spændende støddæmpningsmateriale, der skulle være endnu bedre støddæmpende og mere holdbart, end hvad vi tidligere har set fra Saucony. Materialet hedder Everun.

Der går ikke mange måneder imellem, at løbesko-producenterne præsenterer nye støddæmpningsmaterialer og lover os løbere, at NU er materialet her, som vil give en meget bedre løbeoplevelse end nogensinde før. En spændende og positiv udvikling, der virkelig er inde i en rivende udvikling i denne tid. Tre af de mere betydningsfulde og markante materialer er Nikes Lunarlon, New Balances Fresh Foam og adidas' Boost.

Everun minder i sin udformning en del om Boost-materialet, og føles meget lig Boost. Everun bruges som et ekstra lag støddæmpning, der placeres mellem indlægssålen og mellemsålen for at give den ekstra blødhed og respons, som de fleste søger i et støddæmpningsmateriale.

Fordelene med Everun

"Men hvad er fordelene? Er der virkelig en mærkbar forskel?", tænker du måske ...

Har du tidligere løbet i nogle af Saucony seneste modeller med PWRgrid+ støddæmpning, så vil Everun være en lækker opdatering, der lige giver støddæmpningen et ekstra lækkert touch. Hvis du løber i nogle ældre løbesko med EVA-mellemsåler af den mere traditionelle slags, så vil du opleve Everun som værende blødere og samtidig mere responssiv, idet Everun har et "energy return" på 83% mod 75% for en normal EVA-sål. Det lyder ikke af meget, men kombineret med det faktum, at Everun er længere tid om at "falde sammen", eller bryde ned om man vil, får du en meget effektiv støddæmpning, der bevarer sin spændstighed og komfort i længere tid.

Everun-modeller i LØBEREN

I LØBEREN fører vi følgende modeller med det nye Everun-materiale:

Noget for dig?

Om Everun og Saucony er noget for dig, er svært at sige. Men kig forbi én af butikkerne og prøv skoene på. Så skal vi hjælpe dig med at finde ud af, om skoene så også passer til dig og din løbestil.