0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Prøv orienteringsløb til Find vej Dagen 2018

Den 5. maj er dagen, hvor hele familien Danmark løber en tur i skoven med kort og kompas, når Find vej Dagen løber af stablen.

Dansk Orienterings-Forbund og de Danske orienteringsklubber i samarbejde med Nordea Fonden, og med LØBEREN som sponsor, afvikler den 5. maj 40 arrangementer over hele Danmark (inklusive Grønland). Se en komplet liste over alle arrangementerne, og find et nær dig her på Find vej Dagens hjemmeside.

Orienteringsløb for hele familien

På Find vej Dagen, er der lette, korte baner, hvor alle kan være med, såvel som sprint-baner for børn, og lidt længere baner der udfordrer løberen der er vant til at løbe lidt længere.

Til at begynde med behøver man ikke noget særligt udstyr, der er baner man kan “gå en tur, ” og hvis der er brug for det kan man få lov til låne et kompas i klubben der afholder arrangementet. Hvis du har brug for hjælp til at læse kortet, så er det også nemt at finde, da orienteringsløbere er flinke mennesker der hellere end gerne hjælper dig i gang.

Flere klubber har sat specielle sprint-baner op, så selv de helt små børn kan være med. Efter gennemført løb er der medalje og diplom til alle børn, der også har mulighed for at vinde et kompas.

Find vej i Danmark er i hele Danmark

Find vej Dagen blev første gang afholdt i 2011, og har siden vokset til et arrangement med over 5.000 deltagere, og i år er der et rekordstort antal arrangementer over hele Danmark.

Find vej i Danmark er et landsdækkende projekt støttet af Nordea Fonden. Over 6000 faste poster over hele Danmark udgør orienteringsposter, som enhver person kan benytte ved at downloade et kort fra www.findveji.dk og løbe et orienteringsløb.