0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony Freedom ISO med 100% EVERUN støddæmpning

Sjældent er det lykkedes at designe sko, der bibeholder en lav vægt og en responsiv støddæmpning ved høje løbehastigheder, mens den stadig kan give en god komfort på rolige restitutionsture. Det er lykkedes for Saucony med Freedom ISO, der netop er landet i butikkerne.

Se en præsentation af Saucony Freedom ISO her:

 

100% EVERUN støddæmpning

Freedom ISO er den første sko, som det er lykkedes Saucony at lave med en mellemsål bestående af 100% EVERUN, hvilket er hemmeligheden bag skoens meget alsidige egenskaber. Et TPU-materiale, som vi kender det fra adidas' boost-materiale, der har høstet store roser de seneste år.

Brugen af EVERUN giver et "energy return" der er hele 83%, hvor den er 75% fra en traditionel EVA mellemsål. Den øgede støddæmpning giver en fantastisk løbsoplevelse og et skånsomt løb.

TRI-FLEX crystal gummi ydersål, der giver et godt greb i underlaget og en meget fleksibel afvikling

Læs mere om EVERUN her.

En følelse af frihed

Skoen giver, som navnet antyder, en helt eminent følelse af frihed pga. den utroligt fleksible afvikling, der lader foden arbejde frit og naturligt.

Overdelen er konstrueret i en Stretch Mesh, der strækbar, så den følger fodens bevægelser.

ISOFIT i overdelen tilpasser sig fodens form og giver en sikker og blød pasform, der dynamisk tilpasser sig foden. I hælkappen har Freedom ISO en strømlinet Support Frame, der giver et let hold om hælen, så den sidder godt til på trods af sin lave pasform.

Hvem vil have glæde af en Freedom?

Freedom  ISO er oplagt for den erfarne løber med en stærk løbeteknik, der godt kan lide lette og meget fleksible løbesko med et lavt drop (4 mm), men som stadig vægter støddæmpning højt. 

Alternativt til motionsløberen, der godt vil have en let sko nummer 2, ved siden er hverdagstræneren, som kan give en let og stadig godt støddæmpet løbeoplevelse

 Samtidig er skoen ikke helt ueffen, hvis du af og til sætter lidt fart på. Her bliver Freedom ikke for blød og "flydende", men giver en god fornemmelse af underlaget, en hurtig afvikling og en solid støddæmpning.

Freedom ISO er tiltænkt den neutrale løber. Altså løbere, der ikke overpronerer, men som har en stabil og neutral fodafvikling. Om du har en neutral fodafvikling er noget vi kan test på vores løbebånd - så kig forbi til en snak og en prøvetur - book en tid her.

Fakta

  • Stabilitet: Neutral
  • Drop: 4 mm
  • Vægt: 258g i herre / 227g i dame
  • Sål: EVERUN
  • Overdel: ISOFIT
  • Pris: 1.600kr.

Find den her på loberen.dk

Kom ind i LØBEREN og mærk selv følelsen af EVERUN i sin reneste form!