0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Nike Free RN Flyknit - mere dynamisk end nogensinde

Den nye Nike Free RN Flyknit er mere dynamisk, fleksibel og med et naturligt fit, der lader dig løbe mere naturligt og styrker dig og din løbeteknik.

Nike Free RN Flyknit byder på et helt nyt mønster i mellemsålen, der bevæger og flexer sig i tæt samarbejde med din fod i hvert skridt. Den strømpelignende overdel giver et fænomenalt lækkert fit, der minder mest om at stikke hånden i en faconsyet handske.

Bevæg dig naturligt

Den næste generation af Nike Frees mellemsål udvider sig i flere retninger takket være et helt nyt mønster, der giver en endnu bedre fornemmelse af fleksibilitet. Fødderne får i høj grad lov til at bevæge sig naturligt i afviklingen, hvilket styrker dem og gør din løbestil mere effektiv og økonomisk.

Hælen er derudover afrundet, for at lade dig lande længere fremme på midtfoden, hvilket giver et mere naturligt og blødt rul i skoen.

Blød støddæmpning

Det nye mellemsålsmateriale er blødere end tidligere Free mellemsålsmaterialer. Det giver en ekseptionel komfortabel støddæmpning, der samtidig virker meget let og holdbart!

Handskeagtig fit

Flyknit-overdelen er "strikket" i én enkelt tråd uden irriterende syninger. Overdelen sidder utrolig tæt til foden og følger den til perfektion. I overdelen er der indstrikket forskellige zoner med skiftende åndbarhed, fleksibilitet og support, så overdelen hele tiden tilpasser sig og giver foden de mest optimale betingelser for at kunne bevæge sig naturligt og behageligt.

Overdelen er derudover udstyret med de stærke Flywires, der når snørebåndene strammes, giver en dynamsik support af foden.

Nike Frees oprindelse

Den første Nike Free blev introduceret i 2005 efter at Nikes designere erfarede at atleterne på Stanford University trænede i bare tæer på universitetets golfbane. Tre af Nike dygtigste og mest innovative folk blev sat til at udvikle en sko, der følte naturlig og vægtløs med samme fornemmelse som at løbe i bare tæer. Holdet brugte 8 år på at studere biomekanikken i fødderne, når man løber. Det resulterede i en dybdegående forståelse af fodens naturlige landingsmønster og bevægelser, så Nikes designere kunne lave en utraditionel og fleksibel løbesko, der satte en helt ny standard i branchen. Efterfølgende har utallige mærker fulgt i kølvandet på Nike og introduceret deres svar på Nike Free. Nike har efterfølgende brugt mange af erfaringerne med Nike Free i resten af løbekollektionen.

Denne udvikling forsætter nu med Nike Free RN Flyknit!

Nike Free RN Flyknit Dame

Nike Free RN Flyknit Herre

Pris kr. 1.150,-

Nike Free RN Flyknit forhandles kun i LØBEREN København, men kan skaffes hjem til vores andre butikke på bestilling. Kontakt din nærmeste butik om mulighederne.