0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Asics fuzeX til løb og fitness

Den nye fuzeX-sko er præstation og stil i højeste potens!

Er du på jagt efter en let løbesko med et friskt design og en god støddæmpning, der fungerer perfekt, både til løb et par gange om ugen og en tur i fitnesscenteret, så er Asics fuzeX svaret!

En ny feature i fuzeX-skoene er den nye og superlette mellemsål, fuzeGEL, der er udviklet af ASICS Institute of Sport Science i Kobe i Japan. fuzeX-skoene kombinerer lethed og beskyttelse med et elegant rundet tredimensionelt design. fuzeX fås både til mænd og kvinder i en række friske farver og kan købes i butikkerne og her på loberen.dk.

Asics fuzeX Herre, pris kr. 1.100,-

 

Asics fuzeX Dame, pris kr. 1.100,-

Den nye fuzeGEL-teknologi giver lethed og beskyttelse

fuzeX-skoene er udstyret med en ny fuzeGEL-teknologi – en unik sammensætning af normal mellemsålsmateriale og gel, der giver en super behagelig skridtafvikling ved både at absorbere stød ved landing og give et ekstra godt afsæt.

Ud over at have fuzeGEL i hele skoens længde har fuzeX et 8 mm drop fra hæl til tå og et specialdesignet mesh, der både støtter foden effektivt og samtidig bevarer letheden.

 

Designet til en aktiv livsstil

Det minimalistiske design med de tredimensionelle linjer langs hele overdelen symboliserer den energiudladning, der sker, når skoen rammer jorden. fuzeX flotte ydre gør, at du ikke kun har lyst til at have dem på, når du træner, men også til hverdag. Derfor anbefaler vi også fuzeX som en sko til de kortere og lidt friskere løbeture, hvor der skal lidt fart på, og så til en tur i fitnesscentret, hvor den gode komfort og skoens alsidighed gør den ideel, uanset om du løber på løbebånd eller træner på hold.