0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Brooks Ghost 9 - afbalanceret lækkerhed

Ghost 9 er kåret til “Best Buy” i Runner’s World 2016 Fall Shoe Guide - og med god grund! Læs hvorfor her.

Grundpillen i denne neutralt opbyggede træningssko er den lækre, afbalancerede støddæmpning, der rammer et sweet spot i sin alsidighed. Med et blødt foer og en forfinet mesh, får du en super blød fornemmelse i skoen, der er lettere end nogensinde før. En sko, du vil elske kilometer efter kilometer.

Se en præsentation af Brooks Ghost 9 her:

Bemærk, at farven på skoen i videoen er forskellig fra dem vi har i butikkerne fra januar 2017.

Herre

Dame

Dynamisk støddæmpning

Støddæmpningen i Ghost 9 kommer fra den innovative BioMoGo DNA mellemsål, der tilpasser sin fasthed efter løberens vægt, skridtlængde og hastighed - jo hårdere nedslag jo fastere og mere fjedrende bliver støddæmpningen.

Mellemsålen føles blød og godt støddæmpet, så du får en rar og dynamisk fornemmelse. En støddæmpning, der fungerer rigtig godt til løb på faste underlag, hvor materialets blødhed nærmest forkæler fødderne og beskytter dem mod underlagets ellers så kontante respons.

Sålen er opslittet hele vejen fra hæl til tå for at skoen kan bevæge sig fleksibelt igennem fodafvikling. Derved føles skoen dejligt blød og "flydende" i fornemmelsen, når foden bevæger sig fra hæl til forfod.

God pasform og ventilation

At stikke foden i Ghost 9 er som at komme hjem. Den er forret så blødt og lækkert, at man ikke har lyst til at tage skoen af igen. Hælkappen sluttet godt til omkring hælbenet og overdelen sidder behageligt til over hele foden uden på nogen måde at genere eller trykke på ellers udsatte steder.

Ghost 9 er med en såkaldt Engineered Mesh i overdelen, der giver en god ventilation og svedtransport, så klimaet i skoen holdes på et behageligt niveau.

Skoen vil være et godt valg for dig, der søger en alsidig træningssko med en udsøgt lækker støddæmpning og komfort.

Fakta

  • Stabilitet: Neutral
  • Drop: 12 mm (30mm hæl - 18mm forfod)
  • Vægt: 298 (US 9 herre) /  258 (US 8 dame)
  • Overdel: Engineered Mesh
  • Sål: BioMoGo DNA
  • Pris: Kr. 1.300,-

Find den her på loberen.dk

Er du blevet nysgerrig på, om Ghost 9 er skoen for dig? Så kig forbi en af vores butikker og prøv den på, eller smut ind forbi vores webshop, hvor du kan finde den både til herre og dame.