0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

ONE GORE-TEX® Shakedry Jacket - måske verdens bedste løbejakke

I over 30 år har GORE RUNNING WEAR® stået for innovation og kompromisløst design og kvalitet inden for løbetøj. Gore udvikler banebrydende teknologier og sætter hele tiden nye standarder for komfort og beskyttelse. GORE RUNNING WEAR® introducerede i februar 2016 en revolutionerende løbejakke med den nye membran-teknologi ONE GORE-TEX®: ONE GORE-TEX® Jacket. Jakken kom kun i et oplag på 40 eksemplarer til herre, der hurtigt var revet væk. Ligeledes de få damer der kom lidt senere blev solgt ud lynhurtigt. Nu er der landet friske leveringer!

ONE GORE-TEX® Jacket er jakken for dig, der vil have det ypperste af det ypperste. Til dig, der vil have en jakke, der byder på en en hidtil uhørt lethed og komfort, der gør løbetræning i møgvejr til en yderst behagelig oplevelse.

Jakken

ONE GORE-TEX® Jacket byder på en overflade, der skyr vand. Det er det letteste og mest åndbare GORE-TEX® produkt på markedet. Jakken er vandtæt, vindtæt, kan pakkes ned til næsten ingenting og føles komfortabel og rar i et bredt spænd af vejrlig.

 

ONE GORE-TEX® møder løberens krav om, at en løbejakke skal beskytte mod vind og regn, og samtidig sørge for at sved og fugt ikke hober sig op på indersiden af jakken men kan transporteres ud på ydersiden, hvor det kan fordampe - selv når pulsen er høj og varmeudviklingen for kroppen er stor.

Den unikke konstruktion af ONE GORE-TEX®, uden materialer til at suge fugten til sig gør, at man kan ryste jakken fri fra fugt med nogle få, hurtige ryst. På trods af den minimalistiske konstruktion føles jakken uhyre behagelig mod huden.

Måske verdens bedste løbejakke!

Shakedry-generationen af jakker, som jakken her er en del af, blev i starten af 2017 hædret med prisen 'GOLD WINNER' på ISPO-messen med denne begrundelse fra juryen:

„Its superlight weight, absolute waterproofness and breathability convinced the jury. It provides a very comfortable wearing experience.“ (Dr. Juan-Yan Hu, Institute of Textile and Clothing, Research Fellow).

I løbeverdenen er en sådam pris et udtryk for, at dette produkt er noget helt specielt!

Nu også til damer fra 3/3 2017 - eksklusivt i LØBEREN

Damerne måtte sidste år kaste lange blikke efter ONE GORE-TEX®  Jacket. Nu behøver de ikke blot kigge, nu kan de også selv opleve, hvor suveræn en jakke det er.

Dameversionen fåes helt eksklusivt i LØBEREN, i alle butikkerne. Herre-versionen kan fåes hos få andre særligt udvalgte specialbutikker i Danmark.

En banebrydende jakke

Jakken er ikke bare er en tilføjelse til det nuværende sortiment, men derimod en lettere, mere åndbar og mere komfortabel jakke end nogensinde før!

Teknologien

Grundstenen i denne jakke er den nye GORE-TEX® Active membran, der i realiteten kun er selve membranmaterialet med en beskyttende overfladefilm. Tidligere lavde man membranen med tre lag: den inderste linning, GORE-TEX® membranen og så et tekstil-ydermateriale. Denne nye konstruktion gøre ONE GORE-TEX® til det letteste og mest åndbare GORE-TEX® produkt på markedet!

 

 
 

 

Jakken fås her på loberen.dk