0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Find den rigtige løbehandske

Hvis du synes, det er svært at finde ud af, hvilken løbehandske der passer til hvilke vejrforhold, så er du ikke den eneste. I denne guide giver vi dig svar på, hvilken løbehandske, der vil være helt ideel til dig og dit brug.

For mange løberes vedkommende ender løbehandskerne i lommen efter få kilometer, da det bliver alt for varmt om hænderne. Et par kilometer efter er det igen halvkøligt og man må trække de fugtige og klamme handsker på igen.

Kender du det?

Det er et problem, der er nemt at løse. Det handler om, at bruge en løbehandske i nogle ordentlige, svedtransporterende materialer, der passer til vejrforholdene.

Danske GripGrab har med stor succes produceret løbe- og cykelhandsker siden år 2000 - et mærke, som vi har haft stor glæde af at forhandle gennem mange år, da vi med GripGrab på hylderne kan præsentere en komplet række af løbehandsker, der passer til alle danske vejrforhold.

Se en præsentation af GripGrab løbehandskerne her:

 

GripGrab Running Ultra Light Unisex - den tynde handske til 0 ~ 10 °C

Running Ultra Light er perfekt til dig, som altid får det for varmt om hænderne og som bare skal bruge en helt tynd handske.

GripGrab Running Ultra Light Unisex, pris kr. 200,-

Running Ultra Light er en super let løbehandske til højintensitet træning, løbsbrug eller hvor et tyndt lag er alt, hvad du behøver for at holde dine hænder komfortable. Running Ultra Light er designet til høj ydeevne og er konstrueret af et ultra-let stof, som giver fornemmelsen af, at have et ekstra lag af beskyttende hud på hænderne.

GripGrab Running Basic Unisex - den enkle allrounder til -5 ~ +5 °C

Running Basic er en klassisk vinterløbehandske. Med et enkelt og komfortabelt design, der giver en god kombination af isolering og åndbarhed til at holde hænderne komfortable i kolde temperaturer.

GripGrab Running Basic Unisex, pris kr. 170,-

GripGrab Running Expert - high-end allrounder til -5 ~ +5 °C

Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed. EasyTouch og touch screen kompatible fingerspidser gør det muligt at håndtere smartphones eller GPS ur uden at tage handskerne af.

GripGrab Running Expert Hi-Vis Unisex (neon), pris kr. 299,- og GripGrab Running Expert Unisex (sort), pris kr. 299,-

Running Expert har sweat wiper og silikone greb, der i kombination med enestående åndbarhed gør den til den ideelle løbehandske.

Køb Running Expert Hi-Vis og en GripGrab Skull Cap Neon og få sættet til kr. 399,- (normalt kr. 528,-) - tjek tilbuddet ud her.

Find tilbuddet her.

GripGrab Running Thermo Unisex - den varme og vindtætte handske til -10 ~ +5 °C

Running Thermo er en varm, vindtæt løbehandske til løb i moderat til meget koldt vejr. Det vindtætte cover kan hurtigt trækkes ud fra den indbyggede lomme, når der er behov for det og puttes let væk igen. Running Thermo har sweat wiper, silikone greb og er endda touch screen kompatibel.
  

GripGrab Running Thermo Unisex, pris kr. 350,-

Running Thermo kombinerer et innovativt design med fremragende materialer. Et vindtæt cover giver løberen et valg på farten mellem mere eller mindre beskyttelse mod vind og kulde. Ideel i minusgrader eller når en pludselig ændring i terræn eller vejr gør vilkårene mere ekstreme.

Her finder du handskerne

GripGrab handskerne kan købes i alle butikkerne og her på loberen.dk:

Er du stadig i tvivl om, hvilken handske du skal vælge, så kig forbi én af butikkerne, hvor vi står klar med gode råd og løb i vinterkulden.