0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Julegaver byttes t.o.m. 31/1 '17 / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Warning message

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Daglig leder søges til LØBEREN i Aalborg

Løb er din store passion, du brænder for god kundeservice og du kan motivere dine kollegaer. Du må meget gerne være vild med løbegear, være udadvendt og gerne have med erfaring indenfor løbe-/sportsbranchen.

DAGLIG LEDER

Som daglig leder i LØBEREN Aalborg, er det dig, der vil skulle have styr på den daglige drift af butikken, og samtidig bliver du også LØBERENs ansigt udadtil i Nordjylland. Du skal derfor brænde for at udvikle/drive vores engagement i det nordjyske for at sikre fremtidig vækst. 

Endvidere vil du skulle forsætte vores enestående betjening af kunderne. Derudover vil du have ansvaret for alt omkring butikken i Aalborg. Den daglige drift, personale, vagtplaner, suppleringer, B2B-aftaler, klubaftener samt firma- og butiksworkshops.

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være ca. 37 timer om ugen, herunder lørdag.

KVALIFIKATIONER

Du er løber, elsker grej og kan aldrig få nok af det nyeste. Du interesserer dig allerede for, eller er åben for at lære om træningsplanlægning, pulstræning, løbestil, sko, beklædning, og hvad der ellers hører sig til for at give en seriøs og kvalificeret vejledning.

Du har optimalt set butikserfaring af en slags, samt en baggrund, der giver en god fysiologisk viden. Det er en fordel, hvis du har et fornuftigt kendskab til anatomi og skadesforløb. Du er glad for at snakke med mennesker og ligeledes at motivere, oplære og sætte retning for det team, du vil have omkring dig.

VI TILBYDER

Et rigtig spændende job med ansvar for at drive en af butikkerne i DK’s største kæde af specialløbebutikker. Du får ansvaret for at drive en butik og være med til at sætte retningen for LØBEREN i Aalborg/Nordjylland.

Du vil opleve at arbejde i et motiverende miljø, hvor du hver dag vil møde en masse friske løbekunder, hvor ikke to er ens og alle med en passion for dig samme som dig; løb. Du vil bliver omgivet af nogle fantastiske kollegaer, som også elsker at nørde gear.

Løn efter kvalifikationer.

ER DU INTERESSERET?

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så skriv en ansøgning til LØBEREN, Vesterbro 89, 9000 Aalborg, og fortæl lidt om dig selv. Ansøgningen ses helst sendt på mail til Louise på louise@loberen.dk.

Ansættelse snarest muligt.

Ansøgninger bedømmes løbende. Senest 1/4-17.