0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony Kinvara 8 - let, hurtig og med endnu mere EVERUN

Kinvara har gennem de senere år været en foretrukken favorit hos mange løbere, som skoen der kan bruges til både almindelig træning, intervaller og konkurrence pga. den lave vægt og gode støddæmpning. Ottende model er opdateret med endnu mere EVERUN.

Se en præsentation af Saucony Kinvara 8 her:

EVERUN støddæmpning

Èn af hemmelighederne bag Kinvara store succes Kinvara har været den helt særlige kombination af en tilpas blød støddæmpning og en responsiv afvikling, der gør skoen velegnet til både rolig hverdagstræning, hvor komfort er førsteprioritet, og til den hurtige konkurrencer, hvor vægt og en responsiv afvikling typisk vægtes højere - også på længere distancer som halv- og helmaraton.

Støddæmpningen kommer fra EVERUN-materialet, der i Kinvara 8 ligger som i en topsål ovenpå PWERGRID+ mellemsålen i hele skoens længde til forskel fra i 7'eren, hvor EVERUN kun lå i hælen. Det giver en blødere landing, fordeler belastningen bedre ud igennem skoen og reducerer trykket på forfoden.

Brugen af EVERUN giver et "energy return" der er hele 83%, hvor den er 75% fra en traditionel EVA mellemsål. Den øgede støddæmpning giver en fantastisk løbsoplevelse og et skånsomt løb.

Læs mere om EVERUN her.

Lav opbygning for effektiv løbsafvikling

Droppet i Kinvara 8 er 4mm, hvilket tilskynder en landing langt fremme på midt-/forfoden, således at energien fremadrettes i en effektiv løbsafvikling.

Let overdel med god komfort

Kinvara 8 har en virkelig velsiddende overdel, hvor vægten holdes godt nede.

I stedet for syninger og andre stafferinger bruger Saucony en såkaldt FLEXFILM, der er varmet på, så den giver support uden syninger, der kan genere.

En sokkekonkstruktion med fast pløs og Pro-lock om midtfoden sikrer en god support af foden i hele afviklingen.

Hvem er sådan en sko så til?

For de fleste vil det være en sko nummer 2 til når der skal lidt ekstra fart i skoene: på de hurtige tempoture, intervaller eller konkurrencer.

For den erfarne løber med en god løbeteknik vil Kinvara være en god, let træningssko, der godt vil kunne bruges i den daglige træning - også til længere ture - pga. den rigtig gode støddæmpning.

Kinvara 8 skal ikke afskrives af den overpronerende løber, der gerne vil prøve kræfter med en let sko. Her er stabiliteten i Kinvara 8 rigtig fin.

Fakta

  • Stabilitet: Neutral
  • Drop: 4 mm
  • Vægt: 213g i herre / 184g i dame
  • Sål: PWRGRID+ og EVERUN
  • Overdel: Flexfilm overdel
  • Pris: 1.300kr.

Find den her på loberen.dk

Kom ind i LØBEREN og mærk selv følelsen af EVERUN i sin reneste form!