0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Brooks Launch 3 i en eksklusiv EM-udgave

EM i Atletik 2016 afvikles i Amsterdam i perioden fra d. 7-10. juli 2016. Brooks er hovedsponsor på denne kæmpe begivenhed og lancerer i den forbindelse en eksklusiv EAC Limited Edition af deres hurtige Launch 3.

Kan du godt lide lette, hurtige løbesko, der nærmest skyder dig afsted som en raket, skridt efter skridt, så er Launch 3 lige en sko for dig!

Launch 3 er en neutralt opbygget løbesko i et strømlinet design. Launch benytter den støddæmpende BioMoGo DNA mellemsål, der tilpasser sig din vægt, skridtlængde og løbehastighed, så du får et forbløffende godt "energy return", som det så fint hedder. Det vil sige, at skoene føles fjedrende, lidt fast og responsiv, så du får en optimal energioverførsel i løbsafviklingen.

Transition Zone i midtfoden er udformet, så den giver dig en hurtig afvikling fra hæl til forfod, og der er tilsat gummi i forfoden, der giver et ekstra fjedrende afsæt.

Den ultralette 3D print overdel med Air mesh giver en god ventilation, og holder din fødder tøre og afkølede.

Til når der skal lidt fart på

Launch 3 er oplagt til de hurtigere løbeture, hvor lav vægt og en hurtig afvikling er at foretrække. Launch 3 er også hyppigt brugt som konkurrencesko til længere distancer som halve og hele maratonløb. Er du en lettere løber med en god løbeteknik, vil Launch 3 også være et godt bud som hverdagstræner.

Fakta

  • Pris kr. 1.200,-
  • Drop: 10mm 
  • Vægt: 270g US 9 Herre

Launch 3 EAC Edition forhandles kun i København, Aarhus, Lyngby og her på loberen.dk, men kan skaffes hjem til vores andre butikke på bestilling. Kontakt din nærmeste butik om mulighederne.