0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Nike Lunarepic Flyknit Low i OL-klæder

Det er OL-tid og derfor har Nike introduceret en række sko i specielle OL-udgaver, der kun forhandles i vores butik i København og online her på loberen.dk - Lunarepic Low er én af disse!

Lunarepic Flyknit Flyknit Low er nærmest identisk med den banebrydende Lunarepic , der ramte markedet i marts 2016 - den eneste forske er overdelen, som på Low-udgaven er lavere. 

Nike LunarEpic Flyknit Low Dame

Nike LunarEpic Flyknit Low benytter sig af to innovative teknologier, som er kendt fra flere af Nikes andre løbesko: Flyknit overdelsmaterialet og det super lette og bløde Lunarlon støddæmpningsmateriale - bare i to helt nye udformninger.

Nike LunarEpic Flyknit Low Herre

I LunarEpic Flyknit Low er begge teknologier tænkt skridtet videre, hvilket munder ud i en helt speciel løbesko, der skal prøves på for at man rigtig forstår, hvorfor den er blevet så populær på rekordtid!

Videreudvikling af Lunarlon

I LunarEpic Flyknit Low arbejder Nike med Lunarlonen på en ny måde, hvor to Lunarlon-hårdheder er samlet i ét materiale med et fastere ydre og en blødere kerne.

I LunarEpic Low har Nike lavet fem laser-udfræsninger på den udvendige side af mellemsålen for at give et så blødt fodisæt som muligt og for at give skoen fleksibilitet lige præcis dér, hvor den er mest nødvendig og ønsket.

Ydersålen, der har et drop på 10mm, er også helt ny i sin udformning med fem zoner, der ligner stempler, der er inpsireret af fodens trykmønster under løb. Disse stempler kan arbejde uafhængigt af hinanden, hvilket giver en uset blød og fleksibel fodafvikling, der tilpasser sig underlaget.

Herre

Dame

Fakta

  • Stabilitet: Neutral
  • Drop: 10  mm
  • Vægt: 258g i herre og 218g i dame
  • Overdel: Flyknit
  • Pris: kr. 1.300,-

Kun i LØBEREN København og på loberen.dk

Nike Lunarepic Flyknit Low Olympic forhandles kun i LØBEREN København og her på loberen.dk. Er du interesseret i skoen, kan vores andre butikker naturligvis bestille skoen hjem.