0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Nike Lunarglide 8 - samme navn, helt ny sko!

Lunarglide har fået sig en ordentlig overhaling i version 8. Det er stort set kun navnet, den har til fælles med forgængeren Lunarglide 7. Vi gennemgår her opdateringerne på Lunarglide 8.

Hvis der ikke stod Lunarglide på pløsen af Lunarglide 8, ville man ikke umiddelbart gætte på, at dette er afløseren for Lunarglide 7. Stort set alt er ændret på den ellers så populære træningssko til den let overpronerende løber.

Lunarglide 8 er blevet langt mere strømlinet, lettere i sit udtryk og opdateret med en række nye teknologier i både overdel og sål, der virkelig er spændende. Dem ser vi nærmere på her.

Ny, laserskåret sål

Materialet er det samme, hedder stadig Lunarlon, og har stadig den samme super bløde fornemmelse, men udformningen af sålen er helt ny. Ydersålen, der har et drop på 10mm, er også helt ny i sin udformning med fem zoner, der ligner stempler, der er inpsireret af fodens trykmønster under løb. Disse stempler kan arbejde uafhængigt af hinanden, hvilket giver en uset blød og fleksibel fodafvikling, der tilpasser sig underlaget.

På sålens yderside er der lavet 5 laser-udfræsninge for at give et så blødt fodisæt som muligt og for at give skoen fleksibilitet lige præcis dér, hvor den er mest nødvendig og ønsket.

Udfræsningerne er også med til at nedsætte pronationshastigheden ved at afbøde landingen, så foden bevæger sig langsommere og mere kontrolleret indad i en utrolig blød bevægelse.

Dynamisk stabilitet

Lunarglide 8 er tiltænkt løberen med behov for lidt støtte og stabilitet i afviklingen - den såkaldte let overpronerende løber. Støtten i Lunarglide 8 kommer fra Dynamic Support-systemet, hvor en blød kerne af Lunarlon er omsluttet af en fastere ramme, der er konstrueret sådan, at sålen gradvist bliver fastere, når foden bevæger sig indad i bevægelsen. Altså blødest på ydersiden og fastest på indersiden.

Således bremses overpronation smidigt og gradvist, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet.

Stabiliteten i Lunarglide 8 placerer sig i den blødere ende af spektret af overpronationssko - i gråzonen til de neutralt opbyggede sko uden stabiliserende elementer. Lunarglide vil derfor være god til den neutrale løber, der godt kan lide en stabil sko og til den let overpronerende løber, der synes godt om en let og fleksibel afvikling.

Let og åndbar overdel

Overdelen på Lunarglide er nu med en opdateret Engineered Mesh, hvor der er indarbejdet mere åbne og åndbare zoner for øget ventilation, samt stabiliserende zoner der hvor foden har brug for ekstra support i afviklingen.

For at øge stabiliteten i overdelen, gør Lunarglide 8 brug af såkaldte Flywires - små "kabler", der trækker overdelen til omkring foden, når snørebåndene snøres. Det giver en utroligt tætsluttende og stabil fornemmelse på foden.

Stærk allrounder

Alt i alt en utrolig lækker sko, der gør brug af nogle af Nikes nyeste og mest innovative teknologier. En sko, der gør sig godt som træningssko til de roligere ture, hvor dens lethed, gode støddæmpning og luksuriøse komfort kommer til sin ret. Skal der fart på, er Lunarglide 8 ikke helt uden evner på grund af sin lethed og fleksible afvikling.

En stærk allrounder!

Herre

Nike Lunarglide 8 HERRE

Dame

Nike Lunarglide 8 DAME

Fakta

  • Stabilitet: let-moderat overpronation
  • Drop: 10 mm
  • Vægt: 258g i herre og 227g i dame
  • Overdel: Engineered Mesh
  • Støddæmpning: Lunarlon
  • Pris: 1.050kr.

Prøv Lunarglide

Nike Lunarglide 8 kan fås i alle vores 8 butikker samt her på loberen.dk: