0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Why I Run: NBRO

NBRO er en løbeklub med base i København for “passionerede løbere, med en passion for sneakers og sociale sammenkomster” Vores medlemmer har alle forskellige baggrunde, og vores sammensætning af mennesker illustrerer netop den by vi lever i som er kendt for dens pulsernede byliv og farverig kultur. NBRO co-founder Jacob Ørholm refleketere her på hans hvordan det hele startede for NBRO running.

CREW LIFE

“Vi startede NBRO for fem år siden, fordi vi mødte andre unge urbane løbere. Det startede med 50 medlemmer, og nu er vi mere end 500 løbere, som mødes ugentlig. Man kan kalde det en form fur urban løb, men i begyndelsen gjorde vi faktisk alt for at undgå byens besværligheder, som lyskryds, traffic og dens slags. Nu har vi fundet en masse ruter, helt uden stop næsten, og vi kan sagtens løbe 25 km gennem parker og åbne områder. Og vi har det sjovt. Vi er den største løbegruppe, og også den hurtigste. Det motiverer mig hver dag. Det motiverer mig, at løbe mod mine konkurrenter, som ligeså er mine gode venner."

THE COMMON DENOMINATOR

"Alle kommer fra forskellige steder, men vi har en ting tilfælles: løb, hvilket giver os mulighed for at finde nye ting vi har tilfælles. Vi kan få en stor mængde information og kultural engangement.  Sammen lærer vi fra hinanden og bliver inspireret af hinandens kulturelle viden og forskellighed. Byens mennesker mødes ikke udelukkende på diskoteker og i byen. De mødes i dette community, og her finder man ligeledes mennesker fra alle andre brancher."

RUN HARD, PLAY HARD

"Min filosofi omkring løb er, at det unægteligt bliver nødt til, at blive kombineret med resten af dit liv, dets motivator kan ikke være at du skal tabe vægt. Det skal være i balance med resten af dit liv. Jeg tror det er det største problem for de fleste 20-30 årige i dag i byen, og det er derfor vi ser dem bare løbe rundt i ring om søerne, istedet for at løbe i fællesskab. I NBRO møder de andre mennesker, de snakker og det har det godt. Den kombination, tror jeg, er vigtig. Vi vil ikke miste byen. Folk spørger ofte, hvorfor vi ikke flytter ud på landet, men vores første prioritet er det kulturelle liv. Det er sådan vi finder hinanden, i byen, hvor vi morer os og løber sammen — og som regel holder vi fester efter de større løb. "