0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

New Balance Vazee 2090 - let, blød - og lynende hurtig!

Søger du en sko, som er let, blød og hurtig i afviklingen. Så burde du tage et kig på den nye New Balance Vazee 2090. Læs med her hvor vi gennemgår skoen, og hvorfor den er et frisk pust i samlingen af sko.

Skoen henvender sig til dig som har en stærk og stabil fodafvikling, altså en neutral fodafvikling.

Den er også til dig der vil have en sko som er let, og tillader foden at afvikle naturligt under løbet. Skoen fungerer rigtig godt som en let trænings sko, til intervallerne, eller tempoturen. Perfekt ved siden af en klassisk mægndetræningsko.

New Balance Vazee 2090 Dame

New Balance Vazee 2090 Herre

Tekniske detaljer

Skoens sål er bygget op omkring 3 elementer;

  1. Den har en N2 sål som går 75% frem i skoen. N2 sålen er et blødt, og let materiale, der er med til at holde vægten nede, men stadig give en behagelig og blød stødabsorbering.
  2. Blown rubber dækker de sidste 25%.  Blown rubber er blød, let og yderst responsivt, hvilket sikrer en hurtigt afvikling under løbet.
  3. Skoen har REVlite materiale igennem hele sålen, som er et let skum-materiale, der udover en blød og effektiv stødabsorbering, også er utrolig responsivt.

Sålen har et drop på 6mm, hvilket lader foden afvikle naturligt - hvilket ofte betyder et mere skånsomt og energibesparende løb. Et drop i en sko er et udtryk for højdeforskellen mellem hæl og tå, jo lavere dette er, jo fladere står foden i skoen.

Overdelen på skoen er lavet af et materiale New Balance har valgt at kalde Airmesh, som er tyndt, åndbart samt uden syninger. Dette er for at give en tætte pasform, samt befri foden for generende syninger.

Hælkappen er blød for at lade foden være så fri til at afvikle naturligt som muligt.

Dame

Herre


Fakta

  • Stabilitet: Neutral
  • Drop: 6 mm (26mm hæl - 20mm forfod)
  • Vægt: 267g (US 9 herre) / 225g (US 8 Dame)
  • Overdel: Airmesh
  • Sål: Revlite
  • Pris: Kr. 1.400,-

Kunne du tænke dig at prøve denne lette og lækre sko, så kig ned forbi din nærmeste LØBEREN butik, hvor vores dygtige kollegaer står klar til at hjælpe dig.

Du kan også finde den direkte her på vores webshop til både Herre og Dame.