0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Garmin Forerunner 35 White

UDSOLGT
Subtotal
1.599,-
Rabat
-699,-
Price
900,-
Farvevarianter: 
Vent venligst ...

Beskrivelse

Garmin Forerunner 35 er uret til dig, der søger et enkelt og stilrent løbeur, der kan de mest basale løbefunktioner og som er pakket ind i et lækkert og minimalistisk design.

Se en præsentation af uret her:

Løb med hjertet

Forerunner 35 er slankt og let - perfekt til den daglige løbetur, træning og konkurrencer. Uret har indbygget Garmin Elevate håndledsbaseret pulsmåling samt GPS, som registrerer distance, tempo, intervaller m.m. Og da alle disse data registreres af uret, er uret det eneste, du behøver – ingen telefon, ingen pulsmålerrem om brystet. Tag blot Forerunner 35 på, og kom af sted.

  • Måler puls på håndleddet dag og nat ved hjælp af Garmin Elevate håndledsbaseret pulsteknologi
  • Indbygget GPS registrerer, hvor langt, hvor hurtigt og hvor du løber
  • Connectede funktioner som eksempelvis Smart Notifications, automatiske overførsler til Garmin Connect, live tracking og musikstyring
  • Aktivitetstracking hele dagen, tæller skridt, kalorier og intensitetsminutter og påminder dig, når det er tid til at bevæge sig
  • Med træningsfunktioner som eksempelvis intervaller, lydbeskeder og en dedikeret løb/gang
  • Forudindlæste sportsprofiler for løb, indendørs løb, cykling og kardio
  • Overfører automatisk dine data til Garmin Connect, vores gratis online træningsunivers, hvor du kan deltage i udfordringer, modtage insights og dele dine fremskridt, når du opfylder dine mål

Hold forbindelsen ved lige

Parret med en smartphone giver Forerunner 35 mulighed for at modtage Smart Notifications direkte på håndleddet og en række andre connectede funktioner. Bevar forbindelsen til familie og venner med live tracking-funktionen, så de kan følge dine løbeture i realtid. Forerunner 35 holder dig også opdateret med automatiske softwareopdateringer og giver mulighed for musikstyring m.m. på enheden.

Online træningsunivers

Forerunner 35 overfører automatisk dine træningsdata og dine løbeture til Garmin Connect, vores gratis online træningsunivers, hvor du kan gense dine resultater og endda dele dem via de sociale medier. Denne gratis software er tilgængelig til din computer eller smartphone med Garmin Connect™ Mobile appen.

Varier din træning

Det behøver ikke at være kedeligt at holde sig i form. Forerunner 35 har indbyggede aktivitetsprofiler for indendørs- og udendørsløb, men du kan gøre meget mere end det. Når du har brug for lidt variation i din træning, kan du bruge cykelprofilen og tage en cykeltur rundt i kvarteret, eller du kan bruge kardioprofilen til en hård omgang træning på trappemaskinen.

Aktivitetstracking dag og nat

Der er ingen grund til ikke at have Forerunner 35 på hele døgnet, takket være urets omfattende aktivitetstracker-funktioner: Skridt, kalorier, distance, intensitetsminutter samt pulsmåling 24/7. Uret holder også øje med perioder med inaktivitet og giver dig vibrationsalarmer, når det er tid til at bevæge sig.

Spørgsmål om produktet? Ring 86 12 01 80

Fri fragt v. køb over 750,-

1-2 hverdages levering

14 dages fuld returret