0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Brooks PureCadence 6 - letvægteren med en fleksibel og stabil løbeoplevelse

PureCadence 6, Brooks' sko til dig, der søger en let og fleksibel træningssko med en stabil afvikling. Vi ser nærmere på den femte version af PureCadence, der er opdateret på en række punkter.

Brooks var blandt pionererne, da natural running bølgen slog ind over løbeverdenen. Brooks troede dog ikke på, at skoene skulle være så minimalistiske som muligt, men at de skulle understøtte en naturlig løbsafvikling, men stadig beskytte fødderne mod underlaget - den overbevisning har Brooks holdt fast lige siden og præsenterer nu 5. årgang af den vellidte Pure-serie, der ligger i Brooks' Connect-kategori, der består af lette og fleksible sko, der giver dig en naturlig løbeoplevelse.

Se en præsentation af Brooks PureCadence 6 her:

Se flere videoer på vores Youtube-kanal.

Herre

Brooks PureCadence 6 Herre

Dame

Brooks PureCadence 6 Dame

Dynamisk støddæmpning

Støddæmpningen i PureCadence 6 kommer fra den innovative BioMoGo DNA mellemsål, der tilpasser sin fasthed efter løberens vægt, skridtlængde og hastighed - jo hårdere nedslag jo faster og mere fjedrende bliver støddæmpningen.

Mellemsålen føles fast, responsiv og godt støddæmpet, så du får en god fornemmelse, uanset om du bruger skoen til at løbe en almindelig træningstur eller sætter tempo på en hurtig 5km'er.

Stabil afvikling

PureCadence 6 er bygget på en lav platform med et drop på 4mm. Det lavere tyngdepunkt og en afrundet hæl, gør det nemmere, at lande længere fremme på foden i en for kroppen meget naturlig og stabil position, hvor overpronationen ikke bliver så voldsom.

I sålen har PureCadence 6 Guide Rails, der understøtter fodens naturlige bevægelse men korrigerer i et let omfang, hvilket giver en god, stabil fodafvikling. Utrolig prisværdigt for dig, der ønsker at bruge skoen på lidt længere distancer.

Blød, tæt pasform

PureCadence 6 gør brug af 3D Fit Print teknologien, hvor de stabiliserende elementer i overdelen er printet på. Det gør, at der ikke er nogen generende syninger til at genere i den tætsiddende overdel, der føles som en naturlig forlængelse af foden.

Fakta

  • Stabilitet: Natural Running/let overpronation
  • Drop: 4mm (22/18 mm)
  • Vægt: 244 g i herre  (US 9)/  213g i dame (US 8)
  • Overdel: 3D print
  • Sål: BioMoGo DNA
  • Pris: Kr. 1.200,-

Find den her på loberen.dk