0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Gør nat til dag med Gemini

Vi kan med stolthed præsentere Gemini pandelamper, som én af de helt store nyheder dette efterår!

Gemini er grundlagt og ejet af aktive cykelryttere og løbere, som bruger deres egne erfaringer i udviklingen af deres super lækre pandelamper.

Det er ikke en opgave, som de kan klare selv - derfor har de ansat nogle af branchens aller bedste folk, der med deres kreative og innovative hoveder har udviklet et sortiment af pandelamper, der virkelig gør det godt!

Holdet bag Gemini

Gemini udvalgt på baggrund af mange test

I vinteren 2015/2016 testede vi rigtig mange forskellige pandelampemærker for at finde ud af, hvilke pandelamper, der kunne leve op til de krav, vi stiller til en god pandelampe. Her markerede Gemini sig, som et mærke, hvor man får rigtig kraftige pandelamper til en overkommelig pris og med en kvalitet, som vi kan stå inde for. Her er ikke tale om billige "kina-lamper" som pludselig går i stykker - Gemini er kram - det kan både ses og mærkes!

Se en præsentation af Gemini pandelamperne her

Lamperne

Vi har valgt at fokusere på tre af Geminis modeller, der opfylder alles behov, uanset om man har brug for en lampe til en joggetur i skoven, eller en potent kraftkarl til orienteringsløb i skovens buldermørke.

  • XERA med 950 lumen
  • DUO med 1.500 lumen
  • OLYMPIA med 2.100 lumen

XERA

Tag ikke fejl af størrelsen ... med sine 950 lumen giver XERA-lampen masser af lys! XERA bruger en enkelt Cree XM-L2 U4 LED diode, der er den mest effektive LED på markedet.

XERA er en let, lille sag på 52g og kan have det 2-cellede batteri på 122g monteret i hovedselen.

En alsidig pandelampe, der gør det godt, uanset om du løber eller cykler med den. Ekstra linse for større spredning af lyskegle medfølger. Batteritid på 2 timer ved 950 lumen og 8,5 timer på 200 lumen.

Se en præsentation af Gemini XERA her:

Find XERA her og læs mere:

DUO

DUO er én af de letteste og samtidigt mest slagkraftige pandelamper på markededet, der med sine to CREE XM-L2 U4 LED’er giver et lysoutput på hele 1.500 lumen fra en lampe på kun 68g.

Batteritid på 1,5-6,5 timer for den 2-cellede batteri-version og på 3-13 timer for den 4-cellede batteri-version. DUO kan også have det 2-cellede batteri monteret i hovedselen.

Find DUO her og læs mere:

OLYMPIA

Gør nat til dag med Olympias tre slagkraftige CREE XM-L2 U4 LED’er, der tilsammen yder hele 2.100 lumen i et lampehoved på kun 94g.

Batteritid på 2-9 timer for den 4-cellede batteri-version og på 2,75-12,5 timer for den 6-cellede batteri-version.

Find OLYMPIA her og læs mere:

Til løb, cykling og hvad du ellers kaster dig ud i ...

Gemini giver dig mulighed for at have glæde af din lampe, uanset hvilken sportsgren du dyrker, da der til alle Geminis pandelamper medfølger beslag, sådu kan montere lampen påenten din cykelhjelm eller -styr.

Til DUO og Olympia medfølger ogsåen fjernbetjening, sådu nemt og bekvemt kan styre lampens lysniveauer.

Hvordan vælger man en god pandelampe?

Det spørgsmål stiller du sikkert dig selv nu. Det kan være et svært spørgsmål selv at besvare. Derfor har vi lavet en købeguide, der gennemgår de ting, som du skal være opmærksom på, når du kigger på ny pandelampe. Her får du også et overblik over vores sortiment af pandelamper. Du finder artiklen her:

Vi står klar til at hjælpe dig

Kig forbi en af vores butikker, se lamperne og fortæl os om dit behov. Vi løber, kører mountainbike og kaster os over orienteringsløb – også i mørke! Vi kender lamperne og kan derfor guide dig frem til den helt rigtige lampe til dig og dine behov.