0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

GORE WINDSTOPPER® får dig godt igennem den kolde tid

WINDSTOPPER®, har de fleste hørt om. Men hvad er det egentlig? Og hvorfor er det genialt til løb?

Ordet "vindstop" er brugt vidt og bredt af producenter af outdoorbeklædning til at beskrive, at et materiale er vindtæt eller i hvert fald stopper vinden i sin vej igennem materialet.

Materialerne, der bruges af forskellige brands, er af meget varierende kvalitet - både i forhold til evnen til at stoppe vinden og i forhold til at kunne ånde.

WINDSTOPPER® er den nok mest kendte og anerkendte teknologi, der er ekstremt avanceret og gennemtestet gennem årtier af firmaet bag, W.L. Gore & Associates, der også laver den så kendte teknologi GORE-TEX®.

Både WINDSTOPPER® og GORE-TEX® bruges af en lang række brands som Adidas, The North Face, Patagonia mv. men også af Gores eget brand GORE WEAR, som vi fører i LØBEREN.

Hvad er Windstopper?

Tøj med GORE® WINDSTOPPER® er totalt vindtæt, og yder en maksimal åndbarhed, så du holdes komfortabel under kolde og blæsende vejrforhold.

Den 100% vindtætte og stadig åndbare membran blokerer vinden udefra, og tillader fugt at slippe igennem indefra. Denne kombination af beskyttelse og åndbarhed minimerer vindens kølende effekt, mens risikoen for overophedning reduceres til et minimum.

En slidstærk behandling af ydermaterialet, DWR (durable water repellent), giver en øget beskyttelse mod vand, der preller af materialet i stedet for at blive absorberet i ydermaterialet, så det bliver tungt og mister sine åndbare egenskaber.

GORE® WINDSTOPPER® er lavet med en konstruktion, hvor membranen er placeret mellem et robust og vejrbastant ydermateriale på den ene side, og et hurtigtørrende polyesterlinning på indersiden.

WINDSTOPPER® findes i  flere forskellige tykkelser og med mere eller mindre udluftning. I overgangsperioderne bruger man typisk en Soft Shell med store ventilationspaneler, så man kan komme af med varmen. I vinterperioden er det rart med en kraftigere Soft Shell med færre ventilationspaneler.

Den holdbare vandafvisende overflade giver ekstra god beskyttelse mod vejrliget, særligt i den våde og blæsende vinterperiode.

En WINDSTOPPER® Soft Shell kan typisk holde vandet ude i op til 60 minutter i regnvejr.

WINDSTOPPER® giver dig følgende fordele:

  • 100% vindtæt - beskytter dig mod den kølende effekt fra vind og vejr.
  • Maksimal åndbarhed - forebygger overophedning og fugt ved at lade fugten fordampe ud gennem materialet.
  • Sne- og vandafvisende - DWR-behandlingen giver en ekstra beskyttelse og holder elementerne effektivt ude.

Tøj du kan stole på!

Det er virkelig helt simpelt, GORE RUNNING WEAR® har altid fokus på at designe løbetøj, der eliminerer enhver mulig distraktion fra udefrakommende elementer via intelligent brug af GORE-TEX®, WINDSTOPPER® og udvalgte tekstiler.

Devisen er: hvis din krop er komfortabel, og godt afskærmet fra vind og vejr, kan du fokusere på det, der er vigtigt - din præstation!

"Only the most suitable fabrics make the grade to be accepted into our collections, as expected these fabrics need to be outstanding in their respective fields."

Her finder du tøjet!

Du finder det fede GORE WEAR® løbetøj i alle butikkerne og her på loberen.dk: