0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Fusion S100 Jacket - enkel og topfunktionel løbejakke!

Fusion S100 Jacket hedder jakken, der gennem flere år har været én af vores bedst sælgende løbejakker i LØBEREN. Læs med her og forstå hvorfor.

Se en præsentation af Fusion S100 Jacket her:

Fusion S100 Jacket - enkel og topfunktionel løbejakke!

Allrounderen, der gør dårligt vejr til godt vejr

S100 Jacket er jakken, til når vejret byder på regn, rusk og lavere temperaturer. En let allround-jakke, der er lige til at trække ud over den langærmet undertrøje, så du får en behagelig løbetur uanset vejret.

Top funktionel i al sin enkelthed

Med S100 har Fusion haft et ønske om at designe et produkt med fokus på funktionalitet og komfort før noget andet! Og det har Fusion formået. Jakken er utrolig enkel i sit udtryk, men gemmer på detaljer, der er med til, at gøre helhedsoplevelsen ekstremt god.

At Fusion så samtidigt har designet en jakke, der har et flot snit, som ser godt ud på, er bare endnu en fjer i hatten.

Vindtæt og vandafvisende

S'et i S100 står for Shelter, som er Fusion kategori af produkter, der har fokus på at holde os løbere tørre og komfortable ude på løbeturen.

Fusion S100 er syet i en tætvævet metervare, der i sig selv giver en ekstremt god vindbrydende effekt. Materialet er behandlet med en DWR (Durable Water Repellant) coating, så vandet preller af, som små perler. Det gør jakken ideel til løb i overgangsperioderne (forår/efterår), hvor vind og vand kan være en udfordring.

Jakken fungerer optimalt sammen med en tætsiddende undertrøje indenunder, som sørger for at holde dig tør - det kunne eksemplvist være verdens bedste undertrøje fra Craft.

Er det lidt køligere i vejret, kan du tage en T-shirt eller en tykkere trøje uden på undetrøjen, under jakken. Læs mere om, hvordan du klæder dig på til efterårsløb her og vinterløb her.

Fokus på detaljerne

Jakken har fleksible paneler under armen for at sikre en høj grad af bevæglesesfrihed og en god åndbarhed.

Der er tænkt over detaljerne på jakken i forhold til fleksibilt brug. Derfor er jakken udstyret med en lomme på brystet, hvor du kan opbevare din nøgle, kreditkort eller smartphone.

Jakken slutter tæt til omkring håndleddene og omkring hofterne, så jakken altid sidder, som den skal.

Reflekser foran på skuldrene, ærmerne samt på lænden, for optimal synlighed i mørke (ikke vist på jakken i videoen).

4 stærke farver

I LØBEREN fører vi 4 stærke farver: surf/lyseblå (fås kun online og i Aarhus), sort, den trafiksikre neon og den nye mørkeblå.

Find jakkerne her på loberen.dk:

Herre

Dame

Dansk produceret kvalitet

Fusion er en dansk familieejet virksomhed fra Nordjylland, der har produceret løbe-, cykel- og tri-tøj i over 15 år - og det kan mærkes på kvaliteten!

Det er helt tydeligt, når man står med Fusions produkter i hånden, at det er topkvalitet i både funktionalitet, materialer og pasform.  Og det er Fusion meget bevidste om. Derfor anvender Fusion kun de bedste og dyreste materialer fra inderst til yderst - også de små ting som 3M reflekser og YKK lynlåse, der er med til at fuldende fornemmelse af god, gedigen, dansk kvalitet.

Udvikling af produkter foregår i Svenstrup i Nordjylland og produktionen sker hovedsageligt på ejen fabrik i Litauen suppleret af flere europæiske fabrikker. Produktionen er Oeko-Tex og Bluesign-certificeret, hvilket vil sige, at den er bæredygtig og miljørigtigt og at materialerne, der anvendes, ikke indeholder skadelige stoffer.