0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Fusion C3 Long Tight - en topsællert, du ikke vil have af igen!

Fusion C3 Long Tight har gennem de seneste år været en topsællert i LØBEREN. Hvorfor, tænker du sikkert? Læs med her og bliv klogere på, hvorfor denne tight gang på gang bliver valgt af kunderne fremfor andre stærke produkter.

Se en præsentation af Fusion C3 Long Tight her:

C3 Long - den ideelle efterårstight, du ikke vil have af igen

Når temperaturen falder, og det bliver for køligt med de korte tights/shorts, så er det på med de lange tights - ikke de supervarme vintertights, men de tynde modeller, der giver den ekstra varme og komfort, som er rar i overgangsperioderne (forår/efterår).

C3 Long er det helt oplagte valg til både herrer og damer (modellen er unisex). Tighten har en helt ideel tykkelse og en masse gode detaljer, der gør at den skiller sig ud og bliver valgt fremfor mange andre tights i butikkerne.

Gennemtænkte detaljer

Fusion C3 er produceret med øje for detaljen, komfort og de behov, som vi løbere har.

Behøver der være lynlås på en lomme? Umiddelbart ja, så indholdet i lommen ikke falder ud. Men Fusion har designet en gennemtænkt lomme uden lynlås, der slutter helt tæt omkring indholdet, så det ikke falder ud.

At der ikke er nogen lynlås på lommen gør, at tighten er perfekt til træningsøvelser på gulv, hvor en lynlås altid er i vejen, når man laver mavebøjninger og presser lænden imod gulvet.

På siden af hvert lår er en fleksibel meshlomme, hvori du kan opbevare din smartphone, en gel eller andet, du skal have med på løbeturen. Indholdet ligger sikkert og stabilt, så det ikke hopper rundt.

Ingen lynlåse - ingen kuldebroer

I benafslutningerne er der typisk en lynlås, der skal gøre det lettere at få tighten på. Udfordringen kan være, at lynlåsen skaber en kuldebro, hvor kulden kan slippe ind. Derfor har Fusion skippet lynlåsen i benene. Tighten sidder stadig helt tæt til benet takket være det ekstremt elastiske Compressor3 materiale.

Compressor3 - 15 år undervejs

C3 tightsene er syet i Compressor3-materialet. Et materiale, som er blevet forfinet hvert år de sidste 15 år. Materialet er det mest tekniske materiale Fusion har udviklet til dato, og er garant for en helt igennem udsøgt komfort, der mærkes, så snart man trækker tightsene på.

Materialet er meget elastisk, så det tilpasser sig benene, og har en fin, blød fornemmelse mod huden og  en ekstremt effektiv svedtransport, der hurtigt transporterer fugten ud på ydersiden, hvor den spredes ud på et større areal, hvor det hurtigere kan fordampe, mens dine ben forbliver tørre og komfortable.

Fusion kan, på grund af Compressor 3 materialets gode elasticitet, lave deres tights med et minimum af syninger, hvilket gør pasformen helt ubemærket.

C3 tightsene er unisex, da de bare tilpasser sig, alt efter om det er en herre eller en dame, der hopper i dem.

C3 året rundt

C3-linjen har modeller til alle årstider. 

  1. C3 Short Tight Pocket - pris kr. 500,-
  2. C3 3/4 Tight, pris kr. 550,-
  3. C3 Long Tight, pris kr. 600,-
  4. C3 Hot Long Tight, pris kr. 700,-

Alle modeller er unisex.

Hot til kolde tid

Når temperaturen nærmer sig frysepunktet er C3 Hot Long det helt rette valg. Den er mere opkradset/fleecet på indersiden, så den er varmere, og mere tætvævet på forsiden af benene, hvilket gør den mere vindafvisende. Derved holdes benene varme selv på den mest kolde og vindblæste vinterdag.

Compressor3 materialet, som er brugt til at producere tightsene, er enormt åndbart. Sveden transporteres hurtigt ud på ydersiden af stoffet, hvor det frit kan fordampe fra et større overflade areal. Således undgår man den kolde og klamme fornemmelse, og bevarer et rar og tør fornemmelse på benene.

Find Fusion C3 Hot Long her på loberen.dk.

Dansk produceret kvalitet

Fusion er en dansk familieejet virksomhed fra Nordjylland, der har produceret løbe-, cykel- og tri-tøj i over 15 år - og det kan mærkes på kvaliteten!

Det er helt tydeligt, når man står med Fusions produkter i hånden, at det er topkvalitet i både funktionalitet, materialer og pasform.  Og det er Fusion meget bevidste om. Derfor anvender Fusion kun de bedste og dyreste materialer fra inderst til yderst - også de små ting som 3M reflekser og YKK lynlåse, der er med til at fuldende fornemmelse af god, gedigen, dansk kvalitet.

Udvikling af produkter foregår i Svenstrup i Nordjylland og produktionen sker hovedsageligt på ejen fabrik i Litauen suppleret af flere europæiske fabrikker. Produktionen er Oeko-Tex og Bluesign-certificeret, hvilket vil sige, at den er bæredygtig og miljørigtigt og at materialerne, der anvendes, ikke indeholder skadelige stoffer.