0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Hold varmen og bliv set med GripGrab

Når temperaturen falder og urene stilles om til vintertid, er det tid til at finde hue/halsedisse og handsker frem fra skuffen, så du kan holde varmen på løbeturen - og husk, det skal være de synlige af slagsen, så du kan blive set i trafikken.

I de kolde måneder er det vigtigt, at du har udstyret i orden. Det forbedrer din løbeoplevelse ved ganske simpelt at gøre det mere behageligt for din krop. Vil du have de bedste forudsætninger for din løbetræning, kan du gøre det med alsidigt løbeudstyr fra GripGrab. I vores sortiment finder du både funktionelle handler, halsedisser og  huer.

Altsammen hjælper dig til at holde varmen og undgå dårlig kvalitet, der generer huden på din løbetur.

Den lune handske med de fede detaljer

Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed. EasyTouch og touch screen kompatible fingerspidser gør det muligt at håndtere smartphones eller GPS-ur uden at tage handskerne af. Running Expert Hi-Vis øger din sikkerhed, når du løber i mørke. Det er en reflekterende handske med fremragende åndbarhed, som har sweat-wiper og silikonegreb for at gøre det til den optimale Hi-Vis løbehandske.

Den alsidige hue

OBS: I øjeblikket fås den kun som en del af en pakke.

Skull Cap Hi-Vis er en blød, let og isolerende hue. Den giver god beskyttelse til ørerne og panden og passer perfekt. Den er ideel til løb og andre aktiviteter i koldt vejr. Skull Cap Hi-Vis øger din sikkerhed, når du løber i mørke. Den er lavet af et blødt, børstet materiale, med fremragende isolerende egenskaber sammen med en høj grad af åndbarhed. Multi-panel designet med flade sømme og bløde materialer sikrer en perfekt kombination af pasform og komfort.

Halsedissen der bliver uundværlig

HeadGlove Hi-Vis Halsedisse har et hav af anvendelsesmuligheder og er et 'must' i efterårsløbegarderoben. Den er udviklet i relativt tyndt materiale, som er konstrueret som et langt rør, der kan omformes til bandana, løbehue, svedbånd, klipfisk, ja stort set alt.

Har du først løbet med en halsedisse fra GripGrab, er den svær at undvære igen.