0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

adidas PureBOOST DPR Herre

UDSOLGT
Subtotal
1.099,-
Rabat
-599,-
Price
500,-
Farvevarianter: 
Vent venligst ...

Beskrivelse

Indtag byen i PureBOOST DPR

PureBOOST DPR er lavet til løbere, der med deres uimponerede og frygtløse attitude er klar til at overvinde byens udfordringer.

Det nye agile og adaptive design benytter den nyeste viden fra adidas' markedsledende BOOST-teknologi, der med en, for adidas, ny platform med et drop på 8 mm giver en natural Boost-platform, der opsamler og frigiver energien mere effektivt hver gang skoen rammer underlaget, hvilket giver løberen mulighed for at "mærke" vejen på en helt ny måde.

5 hurtige om PureBOOST DPR

  • Knit-overdel i ét stykke - sømløs og adaptiv pasform, der omfavner foden fra indersiden af midtfoden og rundt på ydersiden, hvilket giver eminent komfort uanset rute og forhindringer.
  • Hælkappe-system - designet til at forbedre support omkring foden og achillessenen. Tillader foden at bevæge sig uhindret med skoen.
  • Bredere forfod - giver en mere stabil platform, der tilpasser sig foden, når den bevæger sig over byens varierende underlag og rundt om hjørner.
  • Stretchweb ydersål - muliggør en blødere og mere fleksibel afvikling, der arbejder i harmoni med Boost for at frigøre løberens fulde potentiale.
  • BOOST - ultra-responsiv komfort og støddæmpning, der opsamler og frigiver energien hver gang foden rammer underlaget.

Ikke på lager online? Kontakt din lokale butik for lagerstatus!

Fri fragt v. køb over 750,-

1-2 hverdages levering

365 dages bytte- og returret