0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Breaking2-skoen Nike Zoom Vaporfly 4%

Vil du se og føle på den eksklusive Nike Zoom Vaporfly 4% er det muligt nu i Løberen København. Der blev skrevet historie på Autodromo Nazionale di Monza i Italien, da Eliud Kipchoge var uhyre tæt på at bryde den mytiske 2-timers-grænse på maraton ved at løbe 02:00:25 lørdag d. 6/5! De meget eksklusive Breaking2-sko, er endelig landet i København (produktionsudfordringer med den specielle carbonplade betød den blev udskudt). De få som var hurtige og forudbestille skoen har fået den leveret. Men der er en enkelt model du kan se i butikken.

Kipchoge løb i en specialudgave af Nike Zoom Vaporfly 4%, der er udviklet specielt til dette rekordforsøg.

 

Nike Zoom Vaporfly 4% - Unisex

Nike Zoom Vaporfly 4% er bygget rundt om de samme innovationer, som den sko Breaking2-løberne løb i. En unik sko med den nye kulfibersål med Nike ZoomX-skum. Det er den hurtigste maraton-sko Nike nogensinde har udviklet. I laboratorietests giver skoen en 4% forbedret løbeøkonomi i forhold til Nikes seneste og hurtigste mararton-racer: Zoom Streak 6. Det betyder, at du kan løbe med den samme hastighed med en indsats, der er 4% mindre. På alle niveauer er en forbedring på 4% gigantisk og ikke kun forskellen mellem at vinde og tabe, men muligvis forskellen mellen en maratontid på 3:01 og noget der starter med 2 ...!
Pris kr. 2.050,-

NIKE ZOOM VAPORFLY 4%  -  Kan kun ses i Løberen København

Nike Zoom Fly - Herre/Dame

Hurtig nok til raceday, men holdbar nok til dagligdags træning. Optimal pasform med Flywire-kabler i overdelen. Letvægts Lunarlon-skum under foden og en fuld-længde carbon-injiceret nylon-plade hjælper dig på vejen mod toppræstationer! 
Pris kr. 1.250,- 

BESTIL NIKE ZOOM FLY HER: HERRE og DAME (dame udsolgt)

Hvad er Breaking2?

I årtier

... har det været en drøm at kunne gennemføre et maraton på under 2 timer. Selvom de bedste af de bedste har sneget verdensrekorden tættere på, peger mange studier stadig på, at vi er årtier fra at bryde 2-timersbarrieren. Hos Nike er de ikke typerne, der bare sidder og venter på, at drømme bliver til virkelighed.

De vil i stedet arbejde på at nå fremtiden hurtigere og genskrive historien og det menneskelige potentiale undervejs.


Breaking2 er Nikes mission

... og siden 2014 har deres team af løbere og forskere angrebet målet om et 2-timersmaraton fra alle mulige vinkler. De hurtigste sko, de nogensinde har fremstillet, naturligvis. Men også træning, ernæring og restitution. Nike bliver ved med at finpudse hver eneste detalje, lige ned til banen: den nøje opmålte bane, flankeret af træer, i Monza, Italien. Det er det perfekte sted til at afprøve alt det, Nike har fundet ud af.

Under 120 minutter på 42,195 km

En mulighed for at udvide grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. Fordi nogle gange er det visheden om, hvad der kan lade sig gøre, der driver folk fremad. Det tog trods alt mennesket mere end et årtusinde at opnå "drømmemilen". Men siden Sir Roger Bannister løb en mil på tiden 3:59.4 i 1954, har hundredvis af andre gjort ham kunsten efter.

Breaking2 er kulminationen af en enestående indsats. Et samarbejde mellem verdens skarpeste hjerner og de hurtigste maratonløbere. Men det er også et løfte. Om at skubbe til vores grænser hver gang vi træder frem til startlinjen. Om at udvide vores potentiale ved at angribe enhver forhindring. Kort og godt: at sætte de højeste krav til os selv, indtil det bliver rutine. Vi ved, at Breaking2 bliver en udfordring. Det er faktisk planen. Vi kan ikke komme i tanke om en bedre grund til at løbe. Læs alt om løberne her og alt om videnskaben bag Breaking2 her.