0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Alt om Polars nye M430

Polar tog markedet med storm, da de for et par år siden introducerede M400, der skulle vise sig at blive uret, der for alvor tilbageerobrede store markedsandele fra ellers altdominerende Garmin. Nu introducerer Polar efterfølgeren, M430, som vi kan introducere helt eksklusivt i LØBEREN d. 1/6, 1 uge før alle andre butikker i Danmark. Læs alt om uret her.

Polar M430 er et GPS løbeur med pulsmåler i håndleddet, avancerede træningsfunktioner og aktivitetsregistrering 24/7 – et førsteklasses ur til løbere, der vil mere.

Slut med pulsremme om brystkassen

Med Polar M430 er det slut med at løbe med pulsrem om brystet, idet pulsmåleren er indbygget som en lyssensor i urkassen, så det måler pulsen direkte på håndleddet - nemt og nøjagtigt.

Løb overalt

For Polar M430 er det underordnet, hvor du løber. Om det er ude eller inde, betyder ikke noget. Udendørs registrerer M430 din tilbagelagte distance og hastighed med den indbyggede GPS, og løber du indendørs på fx et løbebånd, registreres data ved hjælp af dine håndledsbevægelser.

Din personlige coach, der guider dig i topform

Polar M430 er ikke bare en passiv løbemakker, der blot fortæller dig, hvor hurtigt og hvor langt du løber. Nej, M430 fungerer som din personlige coach, der guider dig i topform ved at give dig feedback på effektiviteten af din træning. Uret giver dig motiverende feedback lige efter træning – du får at vide, hvordan din træning har påvirket dig. Uret viser dig også, hvordan din træning påvirker din krop, og giver dig mulighed for at sammenligne belastningen i forskellige træningspas. Hvis du løbende overvåger din træningsbelastning, lærer du dine personlige grænser at kende – og så kan du tilpasse intensiteten og længden af dine træningspas til din form.

Brug Polars konditionstest, der er en fem minutters test, der måler din aerobe kondition med udgangspunkt i din hvilepuls, din pulsvariation og de baggrundsoplysninger, du har angivet. Udfører du testen regelmæssigt, kan du nøjagtigt følge dine fremskridt.

Træn til en løbeevent med en personlig træningsplan, der kan tilpasses i Polar Flow (læs mere om Polar Flow længere nede). Vælg mellem fire forskellige løb: 5 km, 10 km, halvmaraton eller maraton, og få en gratis træningsplan, som tilpasses dig og dine mål.

Løbeindeks

Hvis du gerne vil holde din løbepræstation på toppen, vil denne funktion være til stor hjælp for dig. Hvis du bruger den regelmæssigt gennem en periode, kan du se, hvor effektivt du løber. Resultatet af dit løbeindeks beregnes automatisk, hver gang du har løbet, og baseres på din puls og de hastighedsdata, der indsamles fra uret. En højere måling indikerer, at du kan løbe hurtigere med en mindre indsats.

Få overblik over din træning med Polar Flow

Polar Flow er Polars gratis træningsunivers - en pendant til hvad du måske kender som Endomondo eller Strava. Her kan du nemt få overblik over din træning, analysere udviklingen og følge dine fremskridt - nemt og overskueligt på både desktop og mobil.

Få en hurtig analyse i app'en, og gå mere i dybden på webtjenesten. Planlæg din træning, følg din restitution, eller opret et træningsprogram til en løbeevent.

Registrer dine daglige aktiviteter og din søvn, se daglige, ugentlige og månedlige opsummeringer, og lær, hvordan dine daglige valg påvirker dit helbred.

Benytter du i forvejen andre tjenester, som fx. Strava, MyFitnessPal eller TrainingPeaks, kan Polar Flow kobles sammen med disse, så data automatisk overføres hertil.

Fakta

 • Indbygget GPS med SiRFInstantFix™-teknologi
 • Indbygget pulsmåler i urkassen
 • Aktivitetstracker måler dit aktivitetsniveau 24/7
 • Vibrationsadvarsel
 • Vandtæt op til 30m (velegnet til svømning)
 • Batterilevetid: kan holde i op til 8 træningstimer med GPS og optisk pulsmåler
 • Bluetooth Smart til mobil og sensorer/målere
 • Kompatibel med mobilappen Polar Flow
 • Vægt: 51g
 • Tykkelse: 12 mm
 • Displaystørrelse: høj opløsning på 128 x 128 px
 • Manuel og automatisk registrering af omgange

Pris kr. 1.799,-

Eksklusivt i LØBEREN

Polar M430 lanceres helt eksklusivt i LØBEREN d. 1/6 2017 - 1 uge før alle butikker i Danmark!

Test uret på lanceringsdagen

Torsdag d. 1/6 kl. 17 afholdes der en lanceringsevent i LØBEREN København, hvor du kan afprøve urets mange fede funktioner på en løbetræning. Det er GRATIS at være med!

På aftenen trækker vi lod om 1stk. Polar M430 blandt alle deltagere.

Læs meget mere og tilmeld dig her.

Find uret her på loberen.dk