0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Asics Dynamis - Feel Fast

Asics Dynamis er en spændende ny løbesko, som bygger på den meget populære Asics Dynaflyte model. Vi har kigget nærmere på Dynamis'en!

Der er dømt fuldt fart i den super responsive, lette og støttende Asics Dynamis. Med en fuld længde Flytefoam mellemsål, giver den en fremragende støddæmpning på en stabil og meget let platform.

Flytefoam mellemsål

Med Dynamis præsentere Asics for første gang en støttende løbesko bygget med en fuld længde FlyteFoam™ mellemsål. Vi så det første gang i den meget populære Asics Dynaflyte til den neutrale løber. Med Asics Dynamis er det nu muligt få den samme følelse af lethed for den pronerende løber. FlyteFoam™ er

  • Uafbrudt støddæmpning - Forstærkede fibre tillader FlyteFoam™-materialet hurtigt  og smidigt at fjedre tilbage til sit udgangspunkt.
  • Let løbeoplevelse - FlyteFoam™ er det letteste støddæmpningsmateriale ASICS nogensinde har lavet. FlyteFoam™ er hele 55% lettere en industristandarden for EVA.

Den forlængede trusstic TPU enhed i mellemsålen sammen med en fastere FlyteFoam giver styring, mens det supersmarte BOA-integreret snøresystem muliggør en lynhurtig lukning eller åbning af skoen. 

Dynamis er skoen til dig, der søger en let støddæmpning og en tilpasningsmulig overdel. Den er klar til at varetage alt fra din daglige træning til dine hurtige træningspas i form af intervaller eller konkurrence.

 

Lidt detaljer på Asics Dynamis

Mono-sock overdel giver en meget behaglig soklignende fornemmelse i den lækre sømløse overdel. DynaPanels hjælper med at holde foden under afvikling og giver sammen med snørresystemet den støttende overdel.

 

BOA snørresystem giver en ensartet tilpasning og hjælper med at skabe den soklignende pasform. En mikrojusterbar skive parret med super stærke snørebånd hjælper med at skabe en naturlig pasform. Enkelt og super hurtigt snørresystem der let kan justeres. Vores tilbagemeldinger fra testere er at det virkelig er et smart, behageligt og ikke mindst super hurtigt åbne/lukkesystem. Skal prøves!

Fuld længde super let FlyteFoam™ mellemsål. De forstærkede fibre tillader FlyteFoam™ materialet hurtigt og smidigt at fjedre tilbage til sit udgangspunkt og parret med en medial udvidet TPU enhed får du en lækker let støttende løbesko. 

ASICS High Abrasion Rubber (AHAR) ydersål er lavet af carbongummi for ekstra holdbarhed.

Fakta om Asics Dynamis

  • Stabilitet: let/mellem støttende
  • Drop: 8mm (23/15mm)
  • Vægt: 235g dame og 285g herre
  • Pris: 1.400kr.

Find Asics Dynamis online her:

Asics Dynamis Herre, pris 1400,- 

Asics Dynamis Dame, Pris 1400,-

Se en præsentation her