0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Run Signature

Der var hurtigt udsolgt i efteråret 2017, men nu har du chancen igen for at få lavet en udvidet løbetest med Brooks Run Signature i alle LØBEREN butikker.

Ingen løbere er ens! Ingen løbestil og ingen fødder er ens. Vi har alle et forskelligt udgangspunkt som er vigtigt at medtage ved valg af de rigtige løbesko.

Et godt eksempel er alle de dedikerede medarbejdere i LØBEREN. Vi går alle meget op i løb og udstyr dertil, men ellers er vi meget forskellige når det kommer til fysik, løbestil, fart, skader og favoritløbesko(løbetøj med LØBEREN logo er vi dog enige om ;-)) 

Med Brooks Run Signature testen har vi et super værktøj til at vurdere udgangspunkt og den enkelte løbers behov. Nu får du muligheden for at komme forbi LØBEREN  og få sat ord på din egen løbesignatur.

Testen - helt kort:

Testen foregår ved, at vi først optager/måler din krops naturlige bevægelser uden nogen belastning og dernæst filmer/måler vi de samme bevægelser med belastning(løb på løbebånd). Graden af afvigelser giver et billed af din krops behov for støtte under løb. Med denne viden er det lettere at finde mulige skomodeller som understøtter din naturlige løbestil bedst - din Run Signature. 

Book tid til Run Signature test

Du har mulighed for at blive testet i alle butikkerne - vælg butik og få information om tilmelding:

Sjælland

Løberen Lyngby onsdag d. 6. juni (udsolgt)
Løberen Hillerød torsdag d. 7. juni (udsolgt)
Løberen Roskilde fredag d. 8. juni (udsolgt)
Løberen København lørdag d. 9. juni (udsolgt)

Jylland

Løberen Esbjerg mandag d. 18. juni
Løberen Vejle tirsdag d. 19. juni
Løberen Aarhus onsdag d. 20. juni
Løberen Aalborg torsdag d. 21 juni

Mere om test og videnskaben bag 

Vil du læse mere om testen og videnskaben bag så læs mere i denne Ebog: PDF icon runsignatureebook_low.pdf