0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

On Cloudventure Peak - lethed og godt greb

Vi har netop modtaget første trailsko fra On. Vi har testet denne sko som en lille forpremiere og er blevet ganske imponeret over denne sko som efterlader et let, fast og hurtigt indtryk.

Vi har stor succes med de lette og lynhurtige On løbesko og nu kan vi præsentere  trailskoen Cloudventure Peak, som stadig har den suveræne fornemmelse og pasform som kun On giver.  Skoen er perfekt til denne årstid med de fedtede stier og veje.

Eksklusivt hos LØBEREN hvor der ved køb af skoen medfølger en lækker On skopose ;-)

Skoen giver et godt grib, og du føler dig tryg også når du løber ned af stejle skrænter. Skoen har et hældrop på 6 mm så du føler dig godt grounded med en god kontakt med underlaget. Skoen er samtidig meget let af en trailsko at være - bare 260 g ved en UK 8,5. Du kan mærke skoens lethed, når du får den på.

Se her hvorfor Alperne føles lidt fladere med Cloudventure Peak på fødderne ;-) Fra On Labs er det co-founder Caspar Copetti der fortæller

Skoen er udviklet omkring On’s klassiske speedboard, der hjælper til et fast og støttende nedløb. En let trailsko der er konstrueret til at løbe i de Schweiziske alper, men mindre kan også gøre det. 

Der er tænkt 4 lag ind i Cloudventure Peaks Grip-sål så du på alle underlag har grib og dermed bedre kontrol. Med de ekstra knopper på selve Clouds'ne er du stadig sikret en blød landing og et fast afsæt.

 

Lidt detaljer:

  • Vi oplever at selv om dette er en både hurtig og let sko, så giver skoens EVA materiale en god stødabsorbering også når der løbes på mere faste transportstykker.
  • Forstærkningen i hælområdet virker styrende for fodens pronationsbevægelse og sikrer en mere fremadrettet bevægelse.
  • Overdel er lavet i let vandafvisende materiale med en god pløs der lukker af for elementer i skoen.

 

Fakta

  • Stabilitet: Neutral
  • Drop: 6mm
  • Vægt: Herre  260g, Dame 210g
  • Pris: 1.300,-

Læs om det andre fede On løbesko: On løbesko i alle butikker

Køb Cloudventure Peak

Se og bestil nedenfor. Skoen er kun tilgængelig i LØBEREN København, Aarhus og Lyngby, men vores andre butikker kan naturligvis bestille skoen hjem, hvis du er interesseret i den.

 

On Cloudventure Peak - herre pris kr. 1.300,-

On Cloudventure Peak - dame pris kr. 1.300,-