0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

GORE-TEX® SHAKEDRY™ Running Collection - den ultimative løbejakke

EKSKLUSIV RELEASE - som eneste butik i norden kan vi præsenterer næste step i GORE® wear GORE-TEX® SHAKEDRY™ Running Collection! I over 30 år har GORE® wear stået for innovation og kompromisløst design og kvalitet inden for løbetøj. Gore udvikler banebrydende teknologier og sætter hele tiden nye standarder for komfort og beskyttelse. GORE® wear introducerede i 2016 en revolutionerende løbejakke med den nye membran-teknologi GORE-TEX® SHAKEDRY. Der har været begrænset oplag grundet den svære teknik ved produktion af materialet og stort set alle leveringer er revet væk!

GORE-TEX® SHAKEDRY™ løbekollektionen er produkter for dig, der vil have det ypperste af det ypperste. Til dig, der vil have en jakke, der byder på en en hidtil uhørt lethed og komfort, der gør løbetræning i møgvejr til en yderst behagelig oplevelse. 

Se og læs mere om GORE-TEX® SHAKEDRY™ teknologien her: ONE- GORE-TEX® jakken

EKSKLUSIV RELEASE - NU I FARVER

Den komplicerede teknik ved produktionen af SHAKEDRY™ 2 lags lamineringen betød at det i første omgang kun var muligt at producerer SHAKEDRY™ materialet i sort. Små to år senere og efter utallige test er det lykkedes GORE®s udviklingsafdeling at lave materialet i farver.

Jakken

Det letteste og mest åndbare GORE-TEX® produkt på markedet. Jakken er vandtæt, vindtæt, kan pakkes ned til næsten ingenting og føles komfortabel og rar i et bredt spænd af vejrlig.

 

GORE-TEX® SHAKEDRY™ løbekollektionen møder løberens krav om, at en løbejakke skal beskytte mod vind og regn, og samtidig sørge for at sved og fugt ikke hober sig op på indersiden af jakken men kan transporteres ud på ydersiden, hvor det kan fordampe - selv når pulsen er høj og varmeudviklingen for kroppen er stor.

Den unikke konstruktion af GORE-TEX® SHAKEDRY™, uden materialer til at suge fugten til sig gør, at man kan ryste jakken fri fra fugt med nogle få, hurtige ryst. På trods af den minimalistiske konstruktion føles jakken uhyre behagelig mod huden.

EKSKLUSIVT i LØBEREN - nu i farver!

Som en af 4 butikker i Europa og eneste i Norden kan vi præsentere løbekollektionen i farver og følgende versioner:
GORE® R7 GORE-TEX® SHAKEDRY™ Jacket (let og tættere pasform)
GORE® R5 women GORE-TEX® SHAKEDRY™ Jacket (let og normal pasform)

De er absolut fremragende til det danske efterårs- og vintervejr.

DAMER

 

Refleks detaljer, 2 lommer og ikke mindst det lidt løsere femine snit gør denne til en favorit hos vores kvindelige personale.

GORE® R5 women GORE-TEX® SHAKEDRY™ Jacket  (let og normal pasform) - pris kr. 2.450,-* 

BEMÆRK:
Findes i LØBEREN København, Lyngby og Aarhus men kan bestilles hjem til vores andre butikker hvis København, Lyngby eller Aarhus ikke er indenfor rækkevidde.
Køb den online her:  GORE R5 women GORE-TEX® SHAKEDRY™ 

GORE® women ONE GORE-TEX® SHAKEDRY™ Jacket  (let og tættere pasform)
Køb den her - pris dkr 2.300,- 

HERRER

 

GORE® R7 GORE-TEX® SHAKEDRY™ Jacket (let og tættere pasform) - pris dkr 2.300,-

BEMÆRK
Findes i LØBEREN København, Lyngby og Aarhus men kan bestilles hjem til vores andre butikker hvis København, Lyngby eller Aarhus ikke er indenfor rækkevidde.
Køb den online her:  GORE R7 GORE-TEX® SHAKEDRY™ 
 

GORE® R7 GORE-TEX® SHAKEDRY™ Jacket (let og tættere pasform) - pris dkr 2.300,-

BEMÆRK
Findes i LØBEREN København, Lyngby og Aarhus men kan bestilles hjem til vores andre butikker hvis København, Lyngby eller Aarhus ikke er indenfor rækkevidde.
Køb den online her:  GORE R7 GORE-TEX® SHAKEDRY™ 
 

Vi sælger fortsat mange af den oprindelige sorte model.

GORE ONE GORE-TEX Active Run Jacket Herre - pris dkr 2.300,-
Køb den her  

Nok verdens bedste løbejakke!

GORE-TEX® SHAKEDRY™ Running Collection, blev i starten af 2017 hædret med prisen 'GOLD WINNER' på ISPO-messen med denne begrundelse fra juryen:

„Its superlight weight, absolute waterproofness and breathability convinced the jury. It provides a very comfortable wearing experience.“ (Dr. Juan-Yan Hu, Institute of Textile and Clothing, Research Fellow).