0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Garmin Forerunner 645 - Musikken med dig!

Tyndt, lækkert og avanceret pulsur! Nu med dine favoritsange på håndleddet. Læs med her og bliv klogere på det nyeste ur fra Garmin, og har du musik tjenesten Deezer er der RIGTIG god grund til at læse med her!

For mange løbere er ordet løbeur/pulsur synonymt med Garmin, og med god grund. Garmin har en rigtig lang række modeller af løbe- og aktivitetsure til alle slags behov. Med et marked i udvikling og konkurrence fra diverse smartwatches, er presset om at forny sig større end nogensinde. Med dette nye ur rykker Garmin igen fremad. Har du allerede et FR 935, FR 235 eller FR 735XT så se nederst for en sammenligning af funktioner.

Forbedre din præstation med det nye Forerunner 645 GPS-løbeur. Det inkluderer Garmin Pay™ Ready kontaktløs betalingsløsning (pt. understøttes Eurocard Mastercard, SEB Globecard Mastercard og SAS Eurobonus Mastercard - flere på vej), så du kan lade dine penge og kreditkort blive derhjemme når løbeturen går forbi yndlingskaffebaren eller bageren efter frisk morgenbrød. Med Forerunner 645 Music får du derudover mulighed for at overføre op til 500 af dine sange. Finjuster din træning med håndledsbaseret pulsmåling, avanceret løbedynamik(kræver ekstraudstyr) og overvågning af ydeevne. Du kan endda tilpasse dit ur ved at downloade gratis urskiver, apps og mere fra Connect IQ™.

Garmin Forerunner 645 kommer med og uden musikafspiller.

Uret henvender sig til dig, som er interesseret i at kunne følge din træning, og dyrker flere forskellige former for træning.

Til at hjælpe med dette har uret fået indbygget pulsmåler, som er identisk til FR935 og Fenix 5 serien. Dette er Garmins nyeste Elevate teknologi, som måler hvert sekund, mod tidligere, hvor den brugte accellerometer til at bestemme aktivitetsniveauet og derefter hyppigheden af målingerne.

Garmin Forerunner 645 styres ved hjælp af knapperne, men som med de fleste andre Garmin ure er brugergrænsefladen meget intuitiv. 

Til løb, vil uret måle avancerede information såsom tid med jordkontakt pr. skridt, skridtlængde, vertikale forhold med mere. Denne informaton ekstra udstyr som Running Dynamics pod eller et HRM-Run pulsbælte - her skal man være opmærksom på at HRM-TRI ikke fungere med dette ur!

Garmin Forerunner 645 - Sandstone - pris 3.400,- FORUDBESTIL HER  - FORSINKET til APRIL
Garmin Forerunner 645 - Black - pris 3.400,- FORUDBESTIL HER  - FORSINKET til APRIL 

Uret er opdateret til at kunne måle laktat tærskel, dette finder man på hverken FR235 eller FR630. Det har tidligere været reseveret for multisport urene.

Samtidig har uret fået Garmins nyeste træningsmålinger i form af FirstBeats træningstatus. Dette er en funktion som hjælper med at fortælle hvorvidt, man har fået udbytte af træningen, og hvordan man skal forholde sig i forhold til næste træning.

Garmin Forerunner 645 Music - Black - pris 3.800,- KØB DET HER 
Garmin Forerunner 645 Music - Cerise - pris 3.800,- FORUDBESTIL HER 

Uret er Garmins første ur til at være en musikafspiller. Tidligere har urene kun kunne kontrollere musikken fra en mobil enhed. Hvis man vælger FR645 Music, så er der her plads til ca. 500 sange, som du kan afspille via et bluetooth headset(sælges separat). Dette betyder nu, for mange, at kunne blive fuldstændigt fri for mobilen på løbeturen!

Som noget helt unikt, kan man, som Deezer premium kunde, downloade playlister til offline brug på uret, således at man kan benytte sig af streaming tjenester, hvis man ikke har Mp3 filer liggende. Om flere streaming tjenester er på tegnebrættet må tiden vise!

Fakta

  • Pris Forerunner 645 - 3.400,-
  • Pris Forerunner 645 Music - 3.800,-
  • Vægt 42,2 gram
  • Mål (bxhxd) 43 x 43 x 13 mm

Sammenligning med andre Garmin Ure

Her funktioner i henholdsvis FR 645, FR 935, FR 735XT og FR 235.

For et gennemgående review af uret anbefaler vi at læse DCRainmakers guide her.