0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Garmin Forerunner 645 Cerise Music

Subtotal
3.800,-
Rabat
-800,-
Price
3.000,-
Farvevarianter: 
Vent venligst ...

Beskrivelse

GPS-løbeur med mulighed for musik og Garmin Pay Ready

  • Overfør op til 500 sange til dit ur, og tilslut med Bluetooth® hovedtelefoner (sælges separat) for aflytning uden telefon
  • Synkroniser musik fra Deezer (kommer snart) for aflytning offline7
  • Garmin Pay™ Ready kontaktløs betalingsløsning1 giver dig mulighed for at foretage nem betaling med dit ur, så du kan efterlade dine penge og kreditkort derhjemme
  • Avanceret løbedynamik2 inklusive tid med jordkontakt pr. skridt, skridtlængde, vertikale forhold med mere
  • Håndledsbaseret pulsmåling3 for funktioner til præstationsovervågning, herunder vurdering af din aktuelle træningsstatus
  • Batterilevetid5: Op til 7 dage i smartwatch-tilstand; op til 5 timer i GPS-tilstand

Løb er mere end blot motion, det er en præstation. Og Forerunner 645 Music har værktøjerne til at hjælpe dig med at yde optimalt, hver gang du snører løbeskoene. Der kan lagres musik på enheden, så du kan løbe til tonerne af din yndlingsmusik. Og med kontaktløs betaling kan du købe, hvad du har brug for, mens du lytter videre. Med alt dette samt avanceret løbedynamik og værktøjer til præstationsovervågning er dette GPS-løbeuret, du har brug for til din løbetur.

Musik

Med plads til op til 500 sange i det indbyggede musiklager i dit ur kan du lytte til musik, mens du overgår gårsdagens præstation. Overfør musik fra din computer, og sæt den i kø til din foretrukne afspilningsliste, så du nemt kan høre den gennem Bluetooth hovedtelefoner (købes separat). Nu kan du faktisk lade din mobiltelefon blive hjemme, når du skal ud og løbe en tur, fordi musikken, der hjælper dig med at holde dig i gang, er lige der på dit håndled. Hvis du abonnerer på Deezer premium+ kan du også synkronisere dine omhyggeligt planlagte afspilningslister på dit ur til mere reklamefri afspilning (kommer snart).

Betaling på en nem måde

Altid på farten? Du kan bare efterlade din mobiltelefon og tegnebog. Forerunner 645 Music har Garmin Pay Ready kontaktløs betalingsløsning1, som giver dig mulighed for at betale med dit ur. Brug den alle steder, hvor du kan holde dit kort op mod terminalen for at betale. En flaske vand her, en bid mad der – bare betal, og hold dig i bevægelse.

Optimer din træning

Vi gør det nemmere at få de oplysninger, du har brug for at forbedre din form. Lad Forerunner 645 Music måle afgørende løbedata2, som du kan bruge til at analysere din præstation. Biomekaniske målinger, såsom kadence, skridtlængde, tid med jordkontakt pr. skridt, vertikale udsving og vertikale forhold er nøglen til at forstå din form, så du kan gøre dit bedste på løbsdagen. Disse målinger er tilgængelige med tilføjelsen af en kompatibel pulsmålerrem om brystet eller den kompakte Running Dynamics Pod i bukselinningen. Der er også funktioner, som kan hjælpe dig med cykel- og svømmetræning. I vandet registrerer Forerunner 645 Music distance, tempo, antal svømmetag med mere.

Hold øje med din præstation

Nøjagtig hvor effektiv er din aktuelle træningsplan? Forerunner 645 Music hjælper dig med at overvåge din træning og restitution, så du bedre kan forberede dig på en konkurrence eller en træningscyklus. Træningsstatus er et nyt værktøj til præstationsovervågning, der automatisk evaluerer din nylige træningshistorik, og præstationsindikatorer, som giver dig besked om, hvorvidt du træner produktivt, optimalt, eller om du overanstrenger dig. Den nye måling af anaerob træningseffekt giver indsigt i en vigtig træningsdimension, som fortæller dig, hvordan din træning forbedrer din evne til at flytte grænserne. Du kan endda se din samlede træningsbelastning, som måler din træning i de seneste syv dage og sammenligner den med dit optimale forminterval og din træningshistorik.

Flere måder at tilpasse uret

Tjek vores Connect IQ™ Store, hvor du kan tilføje personlige tilpasninger til Forerunner 645 Music ved at downloade apps, widgets, urskiver og meget mere. Det er nemt og endnu bedre, det er gratis. Der tilføjes nye apps hver dag, så du kan tænde lyset derhjemme med SmartThings-appen og endda bruge appen AccuWeather MinuteCast til at finde ud af, hvornår det begynder at regne. Med Face It™ urskiven kan du vælge et billede fra dit fotobibliotek, lave dine egne tilpasninger og indsætte billedet som urskive på dit ur.

Bevar forbindelsen under løbeturen

Forerunner 645 Music gør det nemt at løbe uden at skulle efterlade vigtige smarte funktioner derhjemme. Når det er parret med din kompatible smartphone, vil du være i stand til at modtage og svare 6 på sms'er og se notifikationer fra sociale medier, e-mails og meget mere på dit håndled. Du kan endda bruge det til at finde din telefon. Eller få adgang til styring af musikken. Og giv dine venner adgang til LiveTrack for dine løbeture.

Del og konkurrer

Synkroniseringen af dine aktiviteter med Garmin Connect er til mere end bare lagring af dine data. Garmin Connect er et voksende online træningsunivers, hvor folk kan få kontakt til hinanden og konkurrere ved at deltage i udfordringer, motivere hinanden og endda dele deres triumfer via sociale medier. Garmin Connect er gratis og tilgængeligt på internettet eller på din smartphone med Garmin Connect™ Mobile-app.

Træn igennem

Din rutine er alt andet end rutine. Forerunner 645 Music giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige sportsgrene med lethed takket være de indbyggede aktivitetsprofiler for løb (indendørs/udendørs), cykling (indendørs/udendørs), svømning (pool/åbent vand), crosstraining, roning, styrketræning og meget mere. Opret dine egne tilpassede træningsprogrammer, og download gratis fra vores online Garmin Connect™ træningfællesskab. Du kan derefter gennemse dine tidligere resultater i appen eller dele dem med familie og venner for at få yderligere motivation.

Flot design

Du kan tage uret med udenfor i al slags vejr. Ikke alene er det vandtæt under svømning og i brusebadet, dets Garmin Chroma Display™ er nemt at aflæse – selv i direkte sollys – og det er beskyttet af ekstra robust Corning® Gorilla® glas. Hvis du vil ændre stilen, er det hurtigt at skifte rem helt uden brug af værktøj. Dette letvægtsur er den perfekte følgesvend i hverdagen, det er normeret til 5 ATM (50 m), så det er sikkert til både svømning og bad. Og med op til 7 dages batteritid i smartwatch-tilstand og 5 timer i GPS-tilstand, med musikafspilning, er Forerunner 645 Music en løbemakker, der kan holde trit med dig.

1 Se aktuelt understøttede lande, betalingsnetværk og udstedende banker på Garmin.com/GarminPay/banks
2 Ved brug sammen med Running Dynamics Pod (sælges separat) eller HRM-Run™- eller HRM-Tri™-pulsmåler.
3 Nøjagtighed for aktivitetstrackere.
4 Parret med en kompatibel telefon.
5 Ved typisk brug. Batterilevetiden varierer afhængigt af brug
6 Svaregenskab er kun tilgængelig for Android™ kunder. Android™ er et varemærke tilhørende Google Inc.
7 Kan kræve Premium abonnement hos en tredjepartsudbyder af musik

Spørgsmål om produktet? Ring 86 12 01 80

Fri fragt v. køb over 750,-

1-2 hverdages levering

365 dages bytte- og returret