0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

adidas adizero Primeknit - en hurtig elegantier

Få fuld fart på løbeturen i den nye og limited version af adidas' hurtige konkurrencesko adizero Prime, der på en og samme tid er komfortabel, let og elegant.

Med det bløde og bouncy Boost-materiale i mellemsålen giver adidas adizero Prime en fast og og responsiv støddæmpning, hvilket gør skoen til et godt valg til de længere konkurrencer som halv maraton og maraton, mens intervaller og tempoturer ligeledes kommer til at føles som en leg. Det karakteristiske Boost materiale er kendetegnet ved at være blødt men utroligt responsivt, hvilket giver en bouncy og effektiv skridtafvikling. Denne elegante version er derudover en limited edition.

Droppet på 10 mm fra hæl til forfod sikrer en god støddæmpning i hælen såvel som i forfoden, mens Continental ydersålen giver et godt greb i tørt såvel som vådt underlag. Med adizero Primes lave vægt og hurtige skridtafvikling er du sikker på at komme til at flyve gennem den næste konkurrence.

Primeknit - strikket overdel

Overdelen er produceret i adidas' strikkede og sømløse Primeknit materiale, som er blødt og behageligt, hvilket giver en helt suveræn og tætsiddende pasform. Hvis du tidligere har været glad for adidas adizero adios, vil du blive begejstret for Prime udgaven, hvor den primære forskel er den lækre strømpelignende overdel.

 

Facts:

  • Type: konkurrence
  • Drop: 10 mm
  • Vægt: 221 g (US 9)
  • Mellemsålsmateriale: Boost
  • Pris: 1599 kr

KØB adidas adizero Prime Limited

Se og bestil nedenfor. Skoen er pt kun tilgængelig i LØBEREN København,  men lander også i Aarhus og Lyngby i løbet af februar måned. Vores andre butikker kan naturligvis bestille skoen hjem, hvis du er interesseret i den.

adidas adizero Prime LTD - herre pris kr. 1.599,-