0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Stabilitet og komfort forenes i Saucony Guide ISO

På effektiv vis kombineres en moderat stabilitet med en skyhøj komfort i Saucony Guide ISO, hvilket gør skoen til et formidabelt valg til den daglige løbetur for den let pronerende løber.

Fænomenal komfort

Saucony er absolut ikke gået på kompromis med komforten i den nye version af Saucony Guide ISO, hvor Sauconys velkendte ISO-overdel nu giver en strømpelignende fornemmelse, hvilket resulterer i en tæt og behagelig pasform, særligt henover midtfoden. 

Udover denne opdatering så har Guide ISO ligeledes fået en EVERUN topsål, der er produceret i TPU, hvilket giver en blød og bouncy støddæmpning, hvor energy return er blevet optimeret betragteligt. Mellemsålsmaterialet er fortsat PWRFOAM, som giver en skånsom og lidt fastere støddæmpning, sammenlignet med EVERUN topsålen.

Her en videopræsentation af Saucony Guide ISO:

Let stabilitet til mængdetræningen

Med et lidt hårdere materiale placeret på den mediale side af skoen sikres en let stabilitet, således at pronationshastigheden sænkes. Dette gør skoen velegnet som mængdetræningssko for den let pronerende løber. En fast og stabil hælkappe medvirker ligeledes til en glimrende pronationsstøtte, således at løbeoplevelsen bliver forrygende fra første til sidste skridt.

Facts

  • Type: Moderat pronationsstøttende mængdetræningssko
  • Drop: 8 mm
  • Vægt: 292 g
  • Mellemsålsmateriale: PWRFOAM med en EVERUN topsål
  • Pris: 1400 kr

KØB Saucony Guide ISO i Løberen

Saucony Guide ISO kan købes til både herrer og damer i samtlige af Løberens butikker. Se modellerne nedenfor.

KØB Saucony Guide ISO dame her

KØB Saucony Guide ISO herre her