0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

adidas adizero Sub2 - 158g raceday ready racing flat

Nu er den her! adidas' bud på en sko der skal få en løber under de magiske 2 timer på marathon.

adidas har i mange år været den store spiller på marathondistancen med verdensrekordsponserede løbere på stribe (bl.a. nuværende verdensrekordholder Dennis Kimetto - 2:02:57) men de sidste år har specielt Nike med deres Breaking2 forsøg ændret det billede en smule. Deres udspil fra sidste år er Nike Vaporfly 4%, men nu melder adidas sig ind i kampen med en letvægtssko, der gør brug af boost: adidas adizero Sub2.

Disse 'nye' skotyper, som er målrettet selve konkurrencedagen er med superlette, responsive materialer med kortere holdbarhed. De er tænkt til få træningsture og så på selve 'raceday'. Den ultralette konstruktion af mellemsålen betyder at holdbarheden er ca. 300km.

adidas kalder denne nye lette variant af boost, for Boost Light. Boost Light giver samme returenergi som Boost, men er endnu lettere og derfor mere løbeøkonomisk. Materialet føles lidt fastere, men derimod også mere responsivt end traditionelt boost.

SUB2 er ultra let, den vejer sølle 158g (US 9). Derfor er den oplagt til raceday hvor man skal finde de sidste minutter eller sekunder.

Detaljer:

  • Boost Light er det letteste og mest spændstige Boost materiale nogensinde, specialudviklet til elitesportsudøvere
  • Microfit er fremstillet til høj hastighed og holder din fod fastlåst for at give perfekt pasform og et hurtigt løb; Mesh-overdelen giver maksimal åndbarhed
  • Continental Microweb-ydersålen giver sikkert greb under alle vejrforhold for at sikre fuld kraft ved hvert eneste skridt

Facts

  • Type: Neutral super let konkurrencesko
  • Drop: 6,5 mm
  • Vægt: 158 g (US 9)
  • Mellemsålsmateriale: Boost Light 
  • Pris: 1.599,- kr

Køb adidas adizero Sub2

Køb skoen her. Skoen er ligeledes tilgængelig i LØBEREN København, Aarhus og Lyngby, men vores andre butikker kan naturligvis bestille skoen hjem, hvis du er interesseret i den.

VORES FØRSTE INDTRYK

Testet af: Jack N. Wiffen - 70kg

Så fik jeg løbet en 50km i den lækre nye ræssko fra adidas, som er deres svar på en sko der skal bryde 2 timers barrieren på maraton. Det er en noget anden sko end Nike' "Breaking2" sko (Nike Vaporfly 4%), da adidas' bud ligner mere en decideret racing flat.

SUB2 vejer ca 158g (US 9), og har et drop på 6.5mm. Skoen har et lækkert fit, der er lidt bredere end andre adidas adizero sko. Det passer også fint med at den er designet til at løbe et marathon.

Skoen sidder som den skal og holder foden godt på plads. Den er super åndbar, og let - så det er spændende hvor lang tid den holder. Jeg var dog ikke helt imponeret over snørrebåndene, så de blev skiftet ud. Jeg strammer tit rigtig godt grundet en smal hæl, og her føles det som om snørrebånd skar lidt ned i foden.

SUB2 har en fuld Continental ydersål, der er ekstra 'klistret'. Det skulle være med til at give super greb, hvilket jeg bestemt kan bekræfte - den vil frem. Skoen står super fast på våde veje, også på sne.

Det helt store ved denne sko er dog mellemsålen, det er en light udgave af boost. adidas kalder den 'Boost Light'. Der mærkes en tydelig forskel fra det originale boost, da det er en del fastere og en anelse mere responsivt. Min første tur i skoen var en rolig 16km tur på asfalt (lidt afsluttende tempo) - selvom sålen føles fast, føles den meget støddæmpet. Jeg havde ikke ondt i nogen led, eller i kroppen som man normalt ville tænke efter en lang tur i så lidt en sko(let/flad). Nogen gange synes jeg faste såler kan føles meget kontant, det mærker man dog ikke med boost light. Det føles bare godt! Desværre holder sålen, i følge adidas, kan omkring 300km. Det er lidt mindre end andre lignende flade racesko.

Jeg testede skoen på en længere tur, en tempotur og en gang intervaller. Den klarede alle delene til et 12 tal. Super komfortabel, og generelt har man bare en god fornemmelse i skoen, uanset tempo.

Alt i alt kan jeg sige at skoen er en super lækker racing flat til de hurtige ture. Jeg kunne sagtens løbe i skoen på enten en halv- eller en marathon. En ræssko der vil frem og kan bruges på mange forskellige distancer grundet dens vægt, ydersål og ikke mindst støddæmpning.  👌🏻🔥