0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Optima Recovery Boots - Effektiv restitution

Forskellige kompressionspræparater, herunder Recovery Boots, har været brugt i hospitalsverdenen gennem mange år. Blandt andet til behandling af dårlig blodcirkulation, diabetes, følelsesløshed /føleforstyrrelser, lymfedrænage, hævelser, åreknuder og smerter ikke mindst. Recovery Boots er sidenhen blevet et populært redskab blandt sportsudøvere på alle niveauer. Bliv lidt klogere på dem i denne artikel.

Findes der noget bedre end at smække benene op efter en hård træning? Du tænker nej - men det gør der faktisk. Smække benene i et par Optima Recovery Boots.

Optima Recovery Boots øger via kompression blodcirkulationen, som hjælper med at fjerne affaldsstoffer og genopretter den naturlige forsyning af ilt og blod til musklerne. Du opnår med andre ord:

  • Bedre resultater med hurtigere restitution
  • Mere effektiv træning og dermed mindre tidsforbrug
  • Lettere ben dagene efter en hård træning
  • Forebyggelse eller forkortelse af skadesperioder

Oprindeligt var prisen en forhindring for at gennemsnitlige motionister kunne bruge dem, men i dag er prisen blevet mere menneskelig. Første sportsgren som begyndte at benytte Recovery Boots var cykelsporten og få øvrige pengetunge atleter, som grundet prisen oftest fik støvlerne sponsoreret.

Fordelene for sportsudøveren ved at benytte Recovery Boots er primært restituering, men også forebyggelse og forkortelse af skadesperiode samt drænage og smertelindring. Med andre ord er det et produkt, der på mange måder hjælper dig til at blive en bedre løber.

Prøv Optima i alle butikker

Det er et produkt, der kræver, at du prøver dem på. Derfor anbefaler vi, at du kommer ned i en vores butikker, hvor du - ligesom med en løbetest - kan prøve dem på og stille spørgsmål til vores personale, der kan fortælle masser om produktet.

Recovery Boots henvender sig til løberen, der gerne vil være i stand til at restituere hurtigere mellem sine træningspas. Dig, der elsker at løbe lange ture og dig, der elsker at løbe intense ture. Eller dig, der gerne vil være endnu hurtigere klar til næste løbetur.

20 minutters behandling giver samme effekt som op til 48 timers passiv restitution

Ved at presse den venøse væske i benet tilbage, øges blodgennemstrømningen omkring muskulaturen. Den øgede blodgennemstrømning medfører en større mængde ilt og dermed næringsstoffer til genopbygning af skadet væv, som opstår under træning. Yderligere fyldes depoterne hurtigere op, hvilket fremmer restitutionsprocessen og du vil opnå en væsentlig bedre kvalitet i din træning.

Den mængde blod, der flyttes ved en behandling på 20 minutter svarer til den mængde, du vil flytte ved mellem 12 og 48 timers passiv restitution. Der er med andre ganske stor gevinst ved at smide benene i et par Recovery Boots og lade dem arbejde med din restitution.

 

Optima Sport Recovery-systemet består af en digital kontrolenhed med fjernbetjening og et sæt ben, der samlet pakkes i en medfølgende rejsetaske.

Systemet benytter komprimeret luft og har hele seks programmer, der henholdsvis restituerer, masserer og drænerer dine ben. To massageprogrammer, et drænnageprogram, et fokuseret restitutionsprogram og to kombinationsprogrammer.

Vores modeller er en BASIS model med fire kamre(Køb her: pris kr 3.500,-), en PRO model med seks kamre(Køb her: pris kr. 4.200,-) og en ULTIMA model med otte kamre(Køb her: 4.800,-).

De findes i to forskellige længder (din skridtlængde måles fra indersiden af benet til din hæl):

  • Medium: 85 cm i skridtlængde, 110 cm total længde, 70 cm omkreds i toppen.
  • Large: 100 cm i skridtlængde, 125 cm total længde, 75 cm omkreds i toppen.

Igen følger her en anbefaling til at komme ned i en af vores butikker og prøv dem på. Bestilt evt. en tid ved at kontakte din nærmeste butik telefonisk.