0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

CEP Clone Tights - unikke skræddersyede restitutionstights

Det er markedets bedste producent af kompressionsprodukter, der specialproducerer restitutionstights efter dine mål. Mød en CEP ekspert i vores butikker og få en snak om alle deres lækre kompressionsprodukter og hvis det har interesse kan du få taget mål og bestille de unikke CEP CLONE Tights!

Du har mulighed for at møde en CEP produktekspert i en af vores butikker og få en generel snak om restitution, CEP' lækre kompressionsprodukter og evt. bestille CEP Clone tights(læs mere om dem nedenfor)  - det er på følgende datoer:

Jylland

Sjælland

CEP CLONE Tights

I samarbejde med en produktekspert fra CEP kan vi tilbyde deres unikke skræddersyede kompressionstights - CEP Clone Tights. For at få den helt optimale kompression ved restitution skal tights tilpasses til dine mål. Vi er alle forskellige så med denne specialproduceret restitutionstight, med optimal pasform, får du den helt rigtige kompression til dine ben. Det sikres ved 15 målingerne på din talje, lår og læg.

CEP Clone Tights er af absolut ypperste kvalitet med 3 års kompressionsgaranti og har en præcis medicinsk, gradueret kompression. De er perfekte til resitution efter lange træningssessioner eller konkurrencer. Den unikke komprimeringsprofil og den fulde længde kompression fra foden og op øger blodcirkulationen og fjerner hurtigere affaldsstoffer så du kan træne hurtigere igen.

Prisen for CEP Clone Tights er 2.000,- og med 3 års kompressionsgaranti.

Funktionalitet og kvalitet i top:

  • Maksimal restitution - Fuld længde fra fod og op
  • Maksimal stabilitet for ben, lår og lægmuskler
  • Reducerer muskelømhed, risiko for skader og øger blodcirkulationen
  • Hurtigtørrende åndbart materiale som sikre god varme- og fugtighedsregulering
  • Antibakterielle og lugtreducerende egenskaber
  • Laves i Tyskland på verdens førende fabrik inden for medicinsk kompression - Medi Compression
  • 3 års kompressionsgaranti
  • Skræddersyet til individuel pasform - 15 målepunkter taget af CEP Clone ekspert hvorefter dine tights bliver specialfremstillet på CEP fabrikken i Tyskland 
  • Unik kompressionsprofil aktiverer blodgennemstrømningen i muskler

Listen er lang når det kommer til kvalitetsprodukterne fra CEP og har du lyst til at læse mere om CEP og produktionen på fabrik i Tyskland så læs vores fine artikel:

Sådan produceres CEP kompressionsstrømper