0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

adidas UltraBOOST Parley - lidt grønnere løbesko

adidas har lanceret UltraBOOST Parley i en smuk blå farvesammensætning inspireret af 'Deep Ocean Blue' - de dybeste havområder(Marianergraven). Udover de smukke blå farver er Parley udgaverne lidt 'grønnere' end andre løbesko. Læs med her.

adidas UltraBOOST er en af de hotteste sneakerssko, men oprindeligt er den udviklet til løbere med en neutral løbestil og at du finder den i vores udvalg er fordi adidas UltraBOOST er en ganske fremragende løbesko. Den mere miljøvenlige tilgang i Parley-udgaverne er kun et stort plus.

Parley for the Oceans

adidas vil med deres samarbejde med organisationen Parley for the Oceans udnytte plastikaffald fra verdenshavene til at producere fremtidens løbesko.

Læs mere om dette i en artikel fra vores seneste magasin: Fremtidens løbesko er med ekstra god samvittighed​

Ydersål, mellemsål og overdel

Med Continental gummi i ydersålen er der et godt fæste i alt slags vejr.

UltraBOOST Parley' mellemsål er en nyklassiker med sine 5 år på markedet.

UltraBOOST er en topløbesko fra øverste hylde og findes i to version til løbere med både en neutral løbestil og til løbere med overpronation. En lækker smygende overdel samt masser af bouncy og responsiv mellemsål i 100% BOOSTmateriale. Det var adidas, der med BOOST materialet startede mellemsålsrevolutionen, hvilken næsten alle løbeproducenter er hoppet med på efterfølgende. Producenterne af løbesko' primære innovations- og marketingshistorie i de sidste 5 år. 

Den grønne profil og tilgang i Parley skoene skal findes i løbeskoens overdel.

Kort fortalt går det ud på, at adidas benytter materialer, som er lavet af plast opsamlet fra verdenshavene. Det er organisationen Parley for the Oceans, der indsamler tonsvis af plastik og via forskellige samarbejder genbruger det i nye produkter. Fra trussel til tråd lyder budskabet og omend der er meget lang vej til en løsning på de store klimaudfordringer inklusiv plastforurening, er det et (løbe)skridt i den rigtige retning. 

Således er 85% af overdelen i adidas UltraBOOST Parley udgaverne fremstillet af genbrugsplast, svarende til cirka 11 plastikflasker. Det er primært tråden brugt til Primeknit-overdelen som er lavet af genbrugsplast samt dele af den støttende hælkappe.

addias UltraBOOST Parley og adidas UltraBOOST Parley ST

Der er adidas UltraBOOST Parley udgaver til løbere med neutral og overpronerende løbestil. Først den neutrale UltraBOOST Parley

Fakta UltraBOOST Parley

 • Stabilitet: Neutral
 • Drop:  10 mm
 • Vægt: Herre  310g, Dame 268g
 • Overdel: Primeknit - genbrugsplast
 • Støddæmpning:  100% Boost
 • Pris: 1.499,-

Køb UltraBOOST Parley

Skoene er tilgængelige i alle butikker samt online.


adidas UltraBOOST Parley - dame pris kr. 1.499,-


adidas UltraBOOST Parley - herre pris kr. 1.499,-

Fakta UltraBOOST Parley ST

 • Stabilitet: Støttende
 • Drop:  8 mm
 • Vægt: Herre  326g, Dame 294g
 • Overdel: Primeknit - genbrugsplast
 • Støddæmpning:  100% Boost
 • Pris: 1.499,-


adidas UltraBOOST Parley ST - dame pris kr. 1.499,-

adidas UltraBOOST Parley ST - herre pris kr. 1.499,-