0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Nike Odyssey React Herre

Subtotal
1.050,-
Rabat
-550,-
Price
500,-
Farvevarianter: 
Vent venligst ...

Beskrivelse

Nike Odyssey React-løbesko til mænd giver sindsyg god komfort, som holder hele løbeturen. Nike React-skumsålen er responsiv, men alligevel let, slidstærk og samtidig blød. Denne tiltrækning af modsætninger skaber en fornemmelse, som ikke kun forbedrer følelsen af at bevæge sig fremad, men gør løb sjovt samtidigt. Nike Odyssey Reacts overdel er fremstillet i et let, åndbart materiale i stedet for det førsteklasses Flyknit, der er på Nike Epic React.

Utroligt responsiv

Nike React føles utroligt fjedrende. Når din fod lander, reagerer sålen på styrken af dine skridt ved at snuppe tilbage. Så, jo hurtigere du løber, jo større følelse af fremdrift får du igen. Sammenlignet med den tilsvarende bløde Nike Lunarlon-polstring får du 13% mere energi igen med React.
 

Føles som det første løb

Baseret på tests med champion-løbere som Galen Rupp, føles Reacts stødabsorbering stadig som ny efter cirka 500 kilometer. Fordi skummet modstår kompression og holder sin form, får du den spændende, utrolige oplevelse ved hvert løb.
 

Kølig og komfortabel

Den overdelen er lavet i åndbart jacquard-materiale og har mere åben strik på forfoden, for at slippe varmen ud og holde dine fødder afkølede. Letvægtsskum på kraven sikrer en blød, komfortabel følelse omkring anklen. En indersok omslutter din fod fra ankelen til midterfoden, som giver dig en tætsiddende pasform og en behagelig soklignende fornemmelse.
 

Flere oplysninger

  • Hælhylde stabiliserer bagsiden af din fod og hjælper med at holde hælen på plads, når din fod lander
  • Ydersålen har lidt mere gummidækning end Nike Epic React
  • Drop: 10 mm

Ikke på lager online? Kontakt din lokale butik for lagerstatus!

Fri fragt v. køb over 750,-

1-2 hverdages levering

365 dages bytte- og returret