0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony Guide i ny version er landet!

Saucony Guide er en let til moderat støttende løbesko til løberen der søger en let hverdagstræner som har behov for en blød sko med en smule pronationsstøtte. Ligesom den nye Triumph har Guide ligeledes droppet ISOFIT og fået en helt ny mellemsålsmateriale, nemlig PWRRUN

Saucony Guide er en let til moderat støttende løbesko til løberen der søger en let hverdagstræner som har behov for en blød sko med en smule pronationsstøtte.

Som noget nyt har skoen fået en helt ny mellemsål. PWRRUN giver en masse energi tilbage til løberen og mellemsålen er super blød, men samtidig meget responsiv. 

Den nye overdel er blevet mere fleksibel, så den i endnu højere grad kan tilpasse sig den enkelte løbers fod. Den nye TPU støtte giver en lækker flydende og naturlig støtte der en klar forbedring på tidligere versioner.

Tidligere har skoen haft en ISOFIT overdel som man gået væk fra. I stedet benytter Saucony sig af FORMFIT der tilpasser sig foden, yder en perfekt pasform og lækker komfort på hele løbeturen. Guide er et godt valg til løberen der vil have god beskyttelse mod underlaget og vil have en sko der give en moderat støtte til dig på hele løbeturen. Alt i alt en suveræn mængdetræningssko til de mange kilometer på landevejene, uanset om du løber kort eller langt.

Flere detaljer:

  • Løbestil: Moderat overpronation
  • PWRRUN Mellemsål
  • FORMFIT overdel
  • TPU støtte
  • Mellemsålshøjde: 32.5/24.5mm
  • Vægt: 289g
  • Drop: 8mm

Du kan handle Guide 13 i vores fysiske butikker, eller du kan handle dem her på webshoppen.

KØB NU: 

HERRE                                                                     DAME