0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Black Friday 2021 hos LØBEREN

Ja, i virkeligheden holder vi jo Black Weekend... Den efterhånden traditionelle begivenhed kommer igen i år online og i vores butikker, hvor du kan sikre dig tilbud på markedets fedeste løbeprodukter og rabatter på alt. Kun undtaget af elektronik og i forvejen nedsatte varer. Se hvad du har af mulighed hos os på denne side.

Det hele foregår i den sidste weekend i november, nærmere bestemt d. 25/11 - 28/11, og vi sørger igen i år for at holde en tilbudsfest både online og i vores butikker. Den er I alle inviteret til. På denne side kan du blive klogere på præcis, hvad du kan forvente dig af LØBERENs Black Friday.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få ekstraordinære tilbud - før alle andre!

Som altid kan du på Black Friday finde fede priser på markedets bedste løbeprodukter. Det samme gør sig også gældende i år, hvor du kan finde tilbud på løbeudstyr, når vi sætter løbesko, løbejakker, tights og masser andet løbegrej ned.

I år vil du som subscriber på vores nyhedsbrev få åbnet op for udvalgte Black Friday-tilbud før alle andre, ligesom du får adgang til ekstraordinære rabatter. Følg med på vores Facebook for mere information. Tilbud gælder kun online.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET HER

Fri fragt når du handler på Black Friday

Der er selvfølgelig intet, der skal forhindre dig i at gøre en god handel hos os på Black Friday. Derfor skal du ikke betale for fragten - uanset hvor meget du køber for.

Butikkernes Black Friday

Vi kommer til at have et hav af dedikerede løbere klar til at hjælpe jer med fantastisk vejledning i løb- og løbeudstyr. Selvom Black Friday for mange handler om at jagte gode priser, så går vi ikke på kompromis med vores professionelle vejledning.

Det gør vi på gennem en personlig vejledning og en god snak om løb, så alle glade løbere får en god oplevelse hos os og ender med at forlade vores butikker med gode priser på løbeudstyr, der passer til lige præcis den enkelte løber.

Vi sørger for at have masser medarbejdere på arbejde, så vi sikrer en god vejledning - men du skal stadig forvente lidt mere ventetid end normalt. Trods alt.

Åbningstider

Køber du julegaver til Black Friday?

Bare rolig... Hos os har du bytte- og returret i 365 dage. Det betyder, at du kan bytte eller returnere din ubrugte produkter i et helt år. Frygt derfor ej for, at julegaver ikke kan byttes til tiden - sålænge varen er ubrugt og i god stand selvfølgelig.

Nyttig viden, når du handler hos os

Når du køber produkter til Black Friday i butikkerne (26/11/2021 og 27/11/2021), kan du bytte og returnere dem 365 dage fra købsdato. Det kan du gøre i alle vores butikker.

Vi kan dog ikke garantere, at vi har det pågældende produkt i alle vores butikker, men i det tilfælde gør vi alt for at få det hjem til - fx hvis du har en sko i forkert størrelse.

Vil du vide mere om levering? Læs med her.

Vil du vide mere om handelsbetingelser? Læs med her.

Følg med på vores forskellige kanaler

Vi kommer som sagt til opdatere vores online kanaler helt frem til Black Friday, så hvis du vil være helt opdateret på, hvor du kan spare penge på løbesko og løbetøj, så giv os et follow på de forskellige kanaler.

Facebook      Instagram      Email