0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

GARMIN HRM-Pro og HRM-run pulsremme

Vi har fået de nyeste pulsremme fra Garmin, der hedder HRM-Pro og HRM-Run. De to pulsremme fortsætter med de samme funktioner, men nu har Garmin introduceret et par nye, som vi gennemgår herunder.

En pulsrem er for dig, der gerne vil trække endnu flere data fra din aktivitet og få de mest nøjagtige data fra fx pulsmåling. Læs med her, hvor vi gennemgår nogle af funktionerne i de nye puleremme, som du kan købe her.

Garmin er for nyligt udkommet med et nyt produkt i sin serie af pulsremme. HRM-Dual, HRM-Run, HRM-Tri og HRM-Swim har fået et nyt familiemedlem, der hedder HRM-Pro. HRM-Run og HRM-Pro har Running Dynamics, samme vægt, størrelse, rembredde, batteritid og batteritype. Men de adskiller sig på et par områder, som vi gennemgår herunder.

Gemmefunktion

Til forskel fra HRM-Run gemmer HRM-Pro pulsdata under svømning eller andre aktiviteter, hvor uret er uden for rækkevidde. Data bliver sendt til uret, når aktiviteten er afsluttet. Den gemmer desuden skridt, kalorier og intensitetsminutter og synkroniserer dem derefter også med uret.

Parring med andre enheder

HRM-Pro kan udover ANT+® også parres via Bluetooth® til din smartphone, tablet, smartwatch eller fitnessudstyr ved hjælp af Bluetooth teknologi – i modsætning til HRM-Run.

Garmin HRM-Pro

Aktivitetsovervågning og svømning

Du kan bruge HRM-Pro til enkeltstående aktivitetsovervågning (skridt, puls i løbet af dagen, kalorier og minutter med høj intensitet). Den gemmer og videresender puls og leverer statistik for puls ved svømning og svømmeintervaller. Det er kun udvalgte Garmin-enheder, der understøtter pulsdata under svømning.

Aktiviteter med tidtagning

Du kan starte en aktivitet med tidtagning på din parrede Garmin enhed, og HRM-Pro registrerer dine pulsdata, selvom du bevæger dig væk fra enheden. Du kan fx optage pulsdata under træningsaktiviteter eller holdsport, hvor du ikke kan eller ønsker at bære ur. Din pulsmåler sender automatisk dine gemte pulsdata til din Garmin-enhed, når du gemmer din aktivitet. Din pulsmåler skal være aktiv og inden for enhedens område (tre meter), mens data uploades.

Aktivitets-tracking

Når du har din HRM-Pro enhed på, måler den hele tiden dine daglige aktiviteter. Aktivitetstracker-funktionen registrerer dine skridt, kalorier, intensitetsminutter og puls over hele dagen. For at kunne bruge denne funktion, skal du parre pulsmåleren og evt. andre Garmin-enheder med din Garmin Connect konto.

Garmin HRM-Run

Hvordan parrer du, og hvad kan du parre til?

Parringsinstruktionerne er forskellige for hver enhed. For alle parringer gælder, at pulsmåleren skal sættes på, inden du begynder at parre. Enheden skal placeres inden for tre meter af pulsmåleren under parringen, mens visse Garmin-kompatible enheder skal placeres inden for én cm fra pulsmåleren.

Hvis du vil bruge din pulsmålers aktivitetstracker-funktion, skal den parres direkte via Garmin Connect™ appen frem for at parre direkte fra Bluetooth-indstillingerne på din smartphone.

Test af HRM-Pro + HRM-Run under løb (32km)

Vi har testet pulsremmene og tilsluttet dem på forskellige enheder for at se, om der måtte være forskel på pulsmålingerne.

På turen var begge pulsremme anvendt samtidigt, men de var tilsluttet forskellige enheder.

HRM-Pro var via Endomondo App tilsluttet via Bluetooth. Trackingen foregik på mobiltelefon med 4G-dækning.

HRM-Run blev brugt via Garmin Fenix 6 Pro Solar. GPS via satelitter. Tilslutning til uret foregik via ANT+®.

Er du i tvivl om, hvordan du får tilsluttet din pulsrem til din Garmin-enhed, så kom ind i en af vores af butikker, hvor vi er klar til at hjælpe dig.

Du kan se resultatet af de forskellige målinger herunder. Interessant nok måler de forholdsvis ens i vores testresultat her.

Garmin HRM-Pro med Endomondo app (iOS)

Garmin HRM-Run med Garmin Fenix 6 Pro Solar