0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Anmeldelse: AfterShokz Aeropex headset

Et smart løbeheadset, der på en innovativ måde sørger for, at du får god lyd samtidigt med, at du kan høre, hvad der sker omkring dig. Det øger sikkerheden for dig, når du fx løber i trafikken. Læs en anmeldelse af, hvordan det er at løbe med headsettet her.

Anmeldelse skrevet af Gustav Singer, LØBEREN København

Aftershokz Aeropex er et par revolutionerende sportshøretelefoner, der tillader dig at følge med i din omverden samtidig med, at du kan høre din yndlingsmusik tydeligt og klart. Høretelefonerne benytter sig nemlig af ”bone conduction teknologien”. Det betyder, at lyden gennem vibrationer på kindbenet forplantes til dit indre øre.

Teknologien

Når man løber med headsettet går man altså ikke på kompromis med sikkerheden, fordi høretelefonerne tillader dig at høre, hvad der foregår omkring dig. Det er en kæmpe tryghed, når man løber i storbyer, hvor man både skal tage højde for trafik og cyklister.

Høretelefonernes pasform og deres lette design (26 gram) betyder, at man glemmer, man har dem på, så snart man har snøret skoene og løber afsted. Selv på længere træningspas generer høretelefonerne ikke, da de blot hviler på kindbenet og dermed ikke irriterer selve øregangen.

De er IP67-vandtæt, hvilket betyder, at de kan anvendes til hård træning under ekstreme vejrforhold. Personligt har jeg løbet med høretelefonerne på solskinsfulde sommerdage, blæsende efterårsdage og regnfulde vinterdage. På trods af de omskiftelige vejrforhold har lydkvaliteten altid været den samme.

Lydkvaliteten er overordnet set rigtig god i forhold til høretelefonernes formål. Sammenlignet med et par ”normale” høretelefoner, der sidder i øregangen, er der dog ikke lige så meget ”dybde” i lyden, og lydbilledet er lidt mere diskant. Da selve teknologien bygger på vibrationer, havde jeg forventet at man vil kunne mærke vibrationerne, hvilket ikke er tilfældet. Kun hvis man skruer meget højt op for lyden, kan man mærke vibrationerne.

Overordnet set er Aftershokz Aeropex ideelle for dig, der løber i al slags vejr, og som ikke vil gå på kompromis med din sikkerhed eller lydkvaliteten. Høretelefonerne er derfor perfekte, hvis du løber i byen eller i et miljø, hvor du vil kunne høre, hvad der foregår omkring dig.

Høretelefonerne findes i alle vores butikker, hvor du kan prøve høretelefonerne og den nye teknologi.