0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Løbevognen – Mere motion og mere familietid

Rigtig mange forældre oplever udfordringer med at kombinere arbejde, familietid og motion. Døgnet mangler ganske enkelt timer, og det betyder, at motion ofte er svært at passe ind i et presset program. Heldigvis er der en løsning: Løbevognen Glide 2 fra Thule. Åbn døren for en unik kombination af motion og familietid.

Du kender det måske. Du vil så gerne ud at løbe og få lidt frisk luft. Du har måske haft en lang dag på arbejdet. Selvom løbeturen kalder på dig, vil du egentligt også gerne bruge din tid på at være sammen med familien. Din løbetur må vente. Det er ikke muligt at få det hele til at gå op.

Den udfordring står rigtig mange familier med. Motion, arbejde og familietid kan være svært at planlægge. Heldigvis har Thule med sin løbevogn, Glide 2, svaret på, hvordan du undgår den situation. En løbevogn er en fantastisk måde at dyrke det, der betyder allermest for rigtig mange af os – motion og familie.

Der er flere praktiske årsager til at købe en løbevogn. Den åbenlyse er, at du kan have dit barn med i vognen og nyde en tur i den friske luft og bruge tid sammen. Når du har den mulighed, kan du også skubbe løb ind i et presset program – uden at bruge yderligere tid væk fra familien. Du åbner op for en verden, hvor I sammen oplever naturen og byen.

Thule Glide 2 fungerer nemlig uanset, om du løber på fast grus i naturen eller på asfalt rundt i byen. Den er nem at styre, og du føler dig hurtigt fortrolig med vognen. Dit barn sidder fikseret og kan måske nyde din løbetur med en lille lur.

Løbevognen er nemlig udstyret med et komfortabelt sæde, hvor du let kan spænde dit barn fast og være sikker på, at barnets tur bliver både behagelig og sikker. Der er plads i sædet til at have børn i forskellige aldre siddende. Vognen måler nemlig en skulderbredde på 31,5cm, en siddehøjde på 53cm og masser plads til benene. Bremsen sidder på håndtaget, og det gør, at du har let ved at sænke farten. Bremsen fungerer upåklageligt, uanset om du løber på løst grus eller asfalt.

Sædet kan lægges ned, hvis du kombinerer din løbetur med dit barns lur. Selen er justerbar, baghjulene affjedrer og den ventilerende kaleche gør, at du kan bruge vognen i varmen også. Det samme kan du, hvis du gerne vil løbe, selvom det regner. Her kan du tilkøbe et regnslag, som sørger for at holde regnen ude og holde dit barn tørt på hele turen.

Løbevognen Glide 2 fra Thule er et helt oplagt redskab til dig, der gerne vil have tid til at få løbet, men som ikke vil gå på kompromis med din familietid. Den er til dig, der gerne vil dele din løbetur med dit barn. Den er til dig, der gerne vil kombinere motion og familie.

Og helt frem til 1/7-21 kan du spare 20% på vogn og udstyr, når du handler hos LØBEREN.