0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Løbskalender 2024

Sæsonen 2024 byder på masser af løb. Derfor har vi her samlet et overblik over nogle af de løb, vi gerne vil gøre ekstra opmærksom på, så du kan duellere med dine venner, veninder, familien og dig selv igen. Få en løbeoplevelse du sent vil glemme med et af disse fantastiske løb.

SJÆLLAND

På Sjælland er der igen i 2024 et hav af spændende løb - uanset hvilken distance og disciplin man jagter. Vi har allieret os med nogle af Danmarks absolut fedeste løb, som vi gerne vil slå et slag for, at du kommer med til.

 

Sydbank Den Grønne Halvmaraton, Lyngby: d. 28. april 2024 - 5km, 10km og 21km

Danmarks Grønneste Halvmaraton søndag den 28. april er klar til at yde den bedste løbeoplevelse og præsentere en række nye tiltag der gør løbet til en endnu større oplevelse.​

TILMELDING HER

Royal Run, København: d. 20. maj 2024: Mile (1,6km), 5km og 10km

Et løb, der ikke har brug for nærmere introduktion. Danmarks absolut største løbsbegivenhed - og vi er selvfølgelig til stede, når løbet skydes i gang i København. Find os på pladsen. Løbet er udsolgt.

TILMELDING HER

Kredsløbet Hillerød: d. 12. juni - 2,5km, 5km, 5,5km og 11km

Kredsløbet er et løb, der omfavner løbere på alle niveauer - bogtaveligt talt! Til løbet finder du nemlig andre motionister på alle niveauer, men vi får også besøg af den absolutte løbeelite i Danmark!

TILMELDING HER

Løberen Kongernes Femdages: d. 3-7. juli 2024 - 1 Mile, 10km, 8,2km, 2,7km og 9km

LØBEREN Kongernes 5-dages er et nyt og unikt 5-dages etapeløb, hvor I vil løbe gennem de smukke skove, søer, bakker & slotte i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

TILMELDING HER

South Coast Ultra, Trail Fox Series, Møns Klint: d. 17. august: 50km, 30km, 15km og 5km inkl. walk og børneløb

Glæd dig til årets udfordring ved de helt særlige omgivelser på Møns Klint, som er optaget på UNESCOs Biosfære område. Forbered dig på Danmarks længste trappe samt masser af højdemeter i noget af Danmarks smukkeste natur.

TILMELDING HER

Kastelløbet, København: d. 20. august - 5km eller 10km

Kastelløbet er et gratis løb på og langs Kastellet i København. Fede omgivelser i Hovedstaden og alt overskuddet går til sårede vetaraner og deres pårørende. Løb med og støt en god sag!

TILMELDING HER (Ikke åben, følg med her)

Esrum Sø Rundt, Fredensborg: d. 25. august - 27km, 10km, 5km og børneløb

Esrum Sø Rundt foregår i fantastiske omgivelser med start/mål ved Fredensborg Slot. Du får, uanset distancen, en fed oplevelse i naturrige omgivelser - og nok også en bakke eller to!

TILMELDING HER

Sydkystløbet, Køge Bugt: d. 13. oktober - 5km, 10km og halvmaraton (samt børneløb og walk)

Sydkystløbet er et fedt løb i nær naturrige omgivelser omkring Køge Bugt. Forskellige distancer, børneløb og walk gør det til en oplagt oplevelse for hele familien.

TILMELDING HER

Helsingør Trail, Trail Fox Series: d. 16. oktober - 30km, 15km og 5km inkl. børneløb og walk

Lad fortiden rulle ind over dig, i smukke Teglstrup Hegns ca. 1000 hektar store skovområde, hvor 500 år gamle egetræer og nåletræer sætter rammerne for en uforglemmelig tur til Helsingør Trail. 

TILMELDING HER

Løberen Skovmaren, Hillerød: d. 3. november - 2km, 6km, 10km, halvmaraton og maraton

Løberen Skovmarathon (Skovmaren) er det store, klassiske efterårsløb i St. Dyrehave ved Hillerød med fem distancer at vælge imellem - inkl. børneløb!

TILMELDING HER

 

JYLLAND

I Jylland foregår nogle af Danmarks mest seværdige og bedste løbsbegivenheder, når flere fremragende løb skydes i gang igen. Vi glæder os til at besøge dem, og vi glæder os til at se alle!

 

 

DM10 - En forårsdag i Aarhus, Aarhus: d. 20. april 2024: 10km

Danmarksmesterskabet i 10km er igen i år i Aarhus - og den er selvfølgelig åben for alle, der vil prøve kræfter med distancen. Sæt kryds i kalenderen og vær med til en dag, hvor cremen af Danmarks løbeelite også stiller til start!

TILMELDING HER

Lystrupløbet, Lystrup: d. 8. maj 2024: 5km og 10km inkl. børneløb

Lystrupløbet er et hyggeligt løb, hvor hele familien kan være med. Der er distancer for både nybegynderen og den mere rutinerede og blandt deltagerne finder du også altid løbere på alle niveauer. Kom med til en god dag med start og mål ved Lystrup Fodbold.

TILMELDING HER

Royal Run, Aarhus: d. 20. maj 2024: Mile (1,6km), 5km og 10km

Et løb, der ikke har brug for nærmere introduktion. Danmarks absolut største løbsbegivenhed - og vi er selvfølgelig til stede, når løbet skydes i gang i Aarhus. Find os på pladsen. Løbet er udsolgt.

TILMELDING HER

Vejleløbet, Vejle: d. 2. juni 2024 - 10km, 5,3km og børneløb

Et brandhyggeligt løb for hele familien, der finder sted lige midt i Vejle, der danner rammen om vidunderlige omgivelser. Løbet er arrangeret af Vejle IF, der har mange års erfaring i at stable fede events på benene.

TILMELDING HER

Jellingeløbet, Jellinge: d. 5. juni 2024 - Flere forskellige distancer

Jellingeløbet et et hyggeligt, lokalt løb, der byder på en masse forskellige distancer, så der er lidt for enhver - især for hele familien. Som tilmeldt deltager du selvfølgelig også i lodtrækningen om fede præmier fra os!

Slettestrand, Trail Fox Series, Fjerritslev: d. 8. juni 2024 - 30km, 16km, 8km og walk

Kom med til anden udgave af Nordjyllands fede trailløb - Trail Fox Slettestrand. Løbet tager dig gennem noget af den smukkeste natur vi finder i Danmark - og du kan særligt se frem til at løbe langs, op og ned ad Danmarks største indlandsskrænt, Lien.

TILMELDING HER

Bestseller Aarhus City Halvmaraton, Aarhus: d. 16. juni 2024 - 21km

I 2024 er det 11. gang at BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon løber af stablen og byen kommer endnu engang til at syde af liv, når Aarhus centrum spærres af og indtages af tusindevis af løbere og 50.000 tilskuere.

TILMELD DIG HER

Aalborg Maraton, Aalborg: d. 17. august 2024 - 5km, 10km, halvmaraton og maraton

Løbet har distancer for alle - om man vil løbe eller gå. Alle starter samme sted ved Skansen Idrætscenter i Nørresundby, der er årets Eventplads, og vores ruter kommer til at krydse og løbe langs vores smukke Limfjord. På eventpladsen kommer der til at være noget for både deltagere og tilskuere!

TILMELDING HER

Sydjysk Sparekasse Stafetten, Vejle: d. 28. august 2024 - 4km stafetrunde

Tidligere kendt som Frøs Stafetten afholder Vejle IF igen i år sit hyggelige stafetløb med fire deltagere pr. hold, der hver løber 4km. Mulighed for at købe teltplads til dit/dine hold.

TILMELDING HER

Runway Night Run, Aalborg: d. 6-7. september (natten mellem) 2024 - 5km, 10km og walk

En helt fantastisk løbeoplevelse på landingsbanen i Aalborg Lufthavn. Sammen med Aalborg Lufthavn og Flyvestation Aalborg arrangerer LØBEREN en unik løbeoplevelse, der samler ind til danske krigsvetaraner. Det skal du ikke snyde dig selv for!

TILMELDING HER (ikke åben for tilmelding endnu)

Rebild Bakker, Trail Fox Series, Skørping: d. 14. september - 30km, 15km og 8km inkl. børneløb og walk

Oplev det storslåede og kuperede hedelandskab Rebild Bakker, der ligger i Rebild National Park. Sammen med dette område danner Rold skov rammerne for trailløbet Trail Fox Rebild bakker.

TILMELDING HER

Aarhus 1900 Halvmaraton, Aarhus: d. 28. september 2024 - Halvmaraton

Fantastisk halvmaraton i Aarhus, hvor løbeklubben Aarhus 1900 inviterer alle til start på en fed rute i og omkring Aarhus. Det bliver hårdt og langt, men det bliver også en oplevelse (tilmelding åbner snart).

TILMELDING HER (ikke åben endnu)

Mud Race, Aarhus: d. 28. september 2024 - 8km

Mud Race er præcis, som det lyder. Det er mudder, det er forhindringer og det er hårdt! Få en på opleveren, når løbet igen i år skydes i gang i Vestereng og Brendstrup Skov!

TILMELDING HER

Vejle Ådalsløbet, Vejle: 20. oktober 2024 - 5km, 10km og halvmaraton

Et løb, der skydes afsted sent på efteråret, hvilket dog giver gode løbsforhold til dig, der synes, at sommerløbene kan blive lige varme nok. Med flere distancer er der plads til løbere på alle niveauer, og vi er selvfølgelig klar med præmier.

TILMELDING HER

 

BORNHOLM

Bornholm er hjemsted for Danmarks mest fantastiske natur. Her glæder vi os til at stikke løbeskoene forbi og sige hej til alle, der tør tage udfordringen op med klipperne og stierne!

Salomon Hammer Trail: d. 4. maj 2024 - 8km, 17km, 25km (både walk og løb), 50km og 50 miles (80km)

Prøv kræfter med et af Danmarks hårdeste trailløb langs stierne ud til Nordsøen på Nordbornholm. Der er distancer på både walk og løb for enhver smag. En oplevelse for livet, når Salomon Hammer Trail hvert år bliver skudt afsted.

TILMELDING HER