0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony Guide 14: Den stabile mængdetræner

Den nyeste version af en utrolig populær serie fra Saucony er havnet i alle vores butikker. Saucony Guide 14 er en mængdetræningssko til pronationsløberen, som søger maksimal komfort og en løbesko, der kan hjælpe til den bedste løbeoplevelse på selv de lange ture. Læs alt om den lige her.

Guide-serien har altid været en favorit hos løberen, der har brug for ekstra støtte og stabilitet. Saucony er dygtige til at levere løbesko med imponerende komfort, og det er i høj kendetegnet for Guide 14. En serie, der har været en af løbernes foretrukne pronationssko i lang tid.

Lad os kigge på lidt fakta:

  • Kategori: Pronation/mængdetræning
  • Vægt: 266g dame, 298g herre
  • Mellemsål: PWRRUN
  • Topsål: PWRRUN+
  • Drop: 8mm
  • Overdel: Engineered Mesh i FORMFIT-konstruktion

Hvordan er mellemsålen?

Saucony har forsøgt at give Guide 14 en ”bouncy” mellemsål, der derfor består af materialer, man også finder i nogle af deres hurtigere træningssko. Mellemsålen består af to forskellige materialer. I mellemsålen finder du et materiale, der hedder PWRRUN, mens topsålen består af PWRRUN+.

Det er begge materiale, der skal giver en responsiv støddæmpning, som hjælper dig i dit afsæt. Et hældrop på 8mm sørger for, at du får en blid landing, mens mellemsålen hjælper dig til et kraftigere afsæt.

Hvordan er pronationsstøtten?

Guide 14 er en sko, som vi oplever er rigtig god til at støtte løberne, der har en moderat pronation. Det vil sige en løber, der falder lidt mere indad på foden end gennemsnittet. Pronationsstøtten ligger i et plaststykke på indersiden af mellemsålen. Det er et såkaldt TPU-materiale, og det hjælper din fod med at forblive stabil, når plaststykket korrigerer for dit indfald (overpronation).

Hvordan er overdelen?

Overdelen er en kæmpe styrke hos Saucony. Saucony har udviklet en FORMFIT-teknologi, der har til formål at forme overdelen efter din fod, så den føles som om, at den er lavet specielt til dig. Sammen med en endnu mere fast og stabil hælkappe i Guide 14, er det en komfortabel sammensætning for din fod. Overdelsmaterialet er et utrolig blødt mesh-materiale, der er syet i en sømløs konstruktion, så intet er til gene for din fod.

Hvem henvender Guide 14 sig til?

Saucony Guide 14 henvender sig til dig, der er pronationsløber. Dig som søger noget ekstra støtte og stabilitet i din løbesko, så du undgår af falde for meget indad, når du løber. Guide 14 er lavet til at forblive behagelig selv, når du har den på i lang tid og bevæger dig ud på de længere løbeture. Det er til dig, der vil have en mere responsiv løbesko, som ikke vejer for meget, men som også har brug for stabiliteten.