0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

En prisvindende serie er tilbage: Saucony Endorphin 2

Den sparkede i den grad døren ind på løbemarkedet, da serien lancerede første gang tilbage i juni 2020. En serie, der lovede seriøs fart og fantastisk komfort. Det levede den op til, og nu er Saucony klar til at lancere efterfølgerne i den ultrapopulære Endorphin-serie. Læs alt om Endorphin 2 her.

Endorphin-serien var tilbage i juni 2020 en længeventet serie af tre løbesko, der lovede kunderne fart, komfort og letvægtsmateriale. Det må man sige, den levede op til.

I Endorphin 2-serien forsøger Saucony at skubbe til grænserne. Lige at gøre det hele en lille smule bedre uden at ændre på alt, der fungerede så godt i den første udgave. Lad os tage dem en for en og se, hvad der kendetegner skoene, og hvad der er opdateret i den nyeste lancering.

Endorphin Pro 2

Leder du den efter mest mulig fart, så skal du ikke kigge længere. Endorphin Pro 2 er den hurtigste i serien og en af de hurtigste på markedet. En eksplosiv PWRRUNpb mellemsål, der er ultralet og responsiv kombineret med en S-kurvet carbonplade. Det giver en eksplosiv fodafvikling, som sikrer dig mest mulig fart på din løbetur og spare energi.

Overdelen er i Endorphin Pro 2 blevet opdateret. Det betyder, at hælsupporten er blevet kraftigere for at sikre skoen mere stabilitet. Saucony har også kigget på snøresystemet, der er blevet opdateret med formålet om at genere mindst muligt under din løbetur og give skoen et bedre fit.

Skal du give den gas under konkurrence eller til dine intervaller, skal du kigge Endorphin Pro 2’s vej.

Endorphin Speed 2

Endorphin Speed blev i juni 2020 en af markedets absolut bedste løbesko og har flere priser til at bevise det. En sko, der på mange måder er helt ideel til din tempotræning, og som også er tilpas hurtig til, at du kan bruge den under konkurrence.

Ligesom i Endorphin Pro 2 er mellemsålen i Speed 2 lavet af PWRRUNpb, så du får den responsive og ultralette mellemsål. Den indeholder en fleksibel nylonplade, der godt nok ikke er helt ligeså responsiv som carbonpladen Endorphin Pro 2, men som i den grad hjælper dig med at få fart på. Det gør også Endorphin Speed 2 helt oplagt til hverdagens tempotræning og øger skoens holdbarhed kontra Endorphin Pro 2.

Også her er det i overdelen, du finder opdateringerne. Igen har Saucony kigget på hælen og stabiliseret den mere end i forgængeren, så du har en mere sikker følelse i skoen. Det er også snøresystemet, man har opdateret for at sikre en bedre pasform og mindre gene i Endorphin Speed 2.

Endorphin Shift 2

Dette er skoen i serien, du brænder et hav af kilometer af i. Selvom den ikke indeholder en plade, som de andre to, er du med PWRRUN-mellemsålen stadig sikker på at kunne sætte lidt fart over feltet, når du løber i Endorphin Shift 2.

Det er en stor, tyk mellemsål, som sikrer dig fantastisk støddæmpning, og den hjælper med at belaste dine ben mindre på de lange ture. Overdelen har fået sig en lille overhaling, så den nu er endnu lettere end i forgængeren, mens den også er mere åndbar. Det betyder bedre forhold for dine fødder, når du er ude at brænde en masse kilometer af.

Endorphin Shift 2 er perfekt til dagligdagens træning. Hælen er – ligesom i resten af serien – blevet opdateret, så den nu ikke fylder helt så meget som før. Det giver dig mere frihed i din nye løbesko.

Fælles for alle skoene er, at de indeholder genanvendte materialer for at skabe en mere bæredygtig serie af løbesko.

Er du nysgerrig på at vide mere om serien? Så ses vi i vores butikker, hvor vi er klar til at hjælpe dig.