0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Kica K2 Massagepistol: Optimal restitution

Forestil dig, at du har været ude på en god løbetur. Det er lidt ligegyldigt, om det har været turen til arbejde eller turen efter arbejde – eller om du har været på søndagsudflugten. Du kunne bare godt tænke dig en ordentlig omgang massage, så benene ikke er helt spændt op resten af dagen. Uanset hvor du befinder dig, kan du med Kica K2 Massagepistolen få løsnet op for spændingerne og restituere hurtigere. Læs, hvorfor det er en god investering her.

Du kan bruge den, uanset om du sidder på arbejdspladsen, derhjemme i sofaen, i bussen eller i toget. Der er faktisk ikke begrænsninger. Kica K2 er stort set lydløs, og den er lille nok til, at du kan have den med overalt.

Det er blandt andet det, der gør den smart. Forestil dig, at du er løbet på arbejde. Benene er måske lidt stive efter morgenens løbetur. Du holder en lille kaffepause fra dit arbejde, tager din massagepistol frem og får kørt dine muskler og led godt gennem. Dine ben bliver masseret med de automatiske og/eller manuelt indstillede stød fra din Kica K2, og nu føler du dig allerede klar til at tage en tur igen i morgen.

Det er målet med Kica K2. Du kan tage den med overalt, og du kan bruge den overalt. Den vil ikke genere dine kolleger, hvis du bruger den på arbejdet (udover de misundelige blikke). Sidder du og ser film med familien hjemme i stue, vil du ikke være tvunget til at blæse volumen op på tv’et. Det er med andre ord det ideelle redskab til dig, der gerne vil restituere hurtigere og dig, der gerne vil forkæle dig selv. Uanet hvor du befinder dig.

KICA K2 har trods sin beskedne størrelse et batteri på hele 2200 mAh, der giver den op til 18 timers brug. Den har indbygget strømspare-funktion, der gør den effektiv i strømforbrug, og den oplades igen nemt og hurtigt via USB-C. KICA K2 er lavet i aluminium og fås i to forskellige farver, lyseblå og lyserød, og den medfølgende taske giver god beskyttelse, når du har den med dig.

Pistolen har en enkelt knap, hvor du kan kontrollere de fire forskellige niveauer, der går fra 1200 til 3200 slag i minuttet.