0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Asics GEL-Kayano Lite 2: Anmeldelse

I slutningen af juni 2021 ramte Asics GEL-Kayano Lite 2 hylderne i vores butikker. Et alternativ til den klassiske Asics GEL-Kayano serie, der har været en foretrukken løbesko for mange pronationsløbere i flere år. Leon, butikschef i LØBEREN Lyngby, har efterhånden en del kilometer i skoen og sætter her et par ord på sin oplevelse med at løbe i Asics GEL-Kayano Lite 2.

Det første indtryk af løbeskoen er, at den er rigtig pæn, og føles let i hånden. Den ser lidt bred ud, når man kigger på sålen, og det er lidt svært at se, hvordan den skal støtte min overpronation, da der ingen synlig kile er at se. I modsætning til Asics GEL-Kayano serien, der altid har haft en pronationskile på indersiden af skoen.

Den første løbetur

Det var en virkelig rar tur. Skoen sidder fantastisk på min fod, og der er god plads i forfoden til tæerne. Støddæmpningen føles lige så lækker som en normal Kayano, men alligevel anderledes og lettere. Jeg synes, at skoen er mere fleksibel end Kayano 28, og det var en fornøjelse at løbe i den.

Jeg har også filmet mit løb på vores løbebånd i butikken, og Kayano Lite 2 er lige så stabil som Kayano 28, da støtten i Kayano Lite 2 kommer fra en lidt vinklet sål, så der er mere støddæmpning på indersiden. Sålen er også ret bred i forfoden, hvilket giver en stabil fodafvikling.

Konklusionen efter masser ture

Jeg har nu løbet +500 km i skoene, og jeg har brugt dem på ture fra 8 km til 42 km og i tempo fra 5:00 til 4:15.

Min konklusion er, at skoene kan bruges både på korte og lange ture og af alle, der godt kan lide høj komfort og god støtte. Jeg er blevet meget glad for skoen, og selvom jeg i mange år har løbet i den normale Kayano, og har været stor fan, så tror jeg, at jeg i fremtiden vil løbe mere i Kayano Lite, da den bare sidder godt på min fod, og føles meget let under løb.

Lyder det som noget for dig, så tag et kig forbi mig i Lyngby eller besøg en af mine kolleger i de andre butikker og se, om Asics GEL-Kayano Lite 2 kan være noget for dig.